Hvordan behandle utbrukte 1-lb. propanflasker

November 22

Hvordan behandle utbrukte 1-lb. propanflasker

Propan er en containable gass som vanligvis finnes i sylindriske metal tanker. Større propanflasker (20 til 30 lbs.) brukes vanligvis til drivstoff utendørs gassgriller eller oppvarming enheter, mens mindre 1-lb. tanker kan brukes for bærbare camping ovner eller lanterner. På grunn av sin lille størrelse tror fleste at det er akseptabelt å forkaste tomt 1-lb. propan enheter i papirkurven. Men er dette en veldig farlig som bør du alltid unngå.

Instruksjoner

•Contact en lokal propan selskap eller forhandler. De fleste forhandlere godtar brukte tanker for resirkulering formål, og kan planlegge en drop-off avtale for enheten din. Større bedrifter kan sende en representant til din bolig å plukke opp din brukte tank uten kostnad.

•Gi tanken til en bensinstasjon som selger propan enheter. Mest gass og bensinstasjoner som er lisensiert til å selge propan godtar brukte tanken selv om du ikke kjøpte det fra dem.

•Phone din lokale brann avdeling og spørre om deres propan disposisjon program. Alle stasjoner er opplært i håndtering og kassering av farlige materialer, propan enheter inkludert. Du kan bli bedt om å slippe den av, eller de kan være villige til å utføre Henteservice.

•Anrop byens resirkulering sentrum. Mens de fleste sentre ikke aksepterer store propanflasker, kanskje de kunne ta din liten 1-lb. enhet. Hvis ja, personlig levere den til en avfallshåndtering ansatt din planlagt curbside pickup tid.

Tips og advarsler

  • Forsøk aldri å tømme en propan enhet selv. Dermed kan resultere i brann, forbrenning, skade eller død.
  • Hvis din lokale resirkulering eller avfall center godtar tanker på curbside pickup, alltid levere den til en ansatt personlig. Kaste den i søpla presenterer en forbrenning fare.