Hvordan behandle syke spinat

May 4

Hvordan behandle syke spinat

Spinat sykdommer kommer i form av mugg samt fungal infeksjoner og virus. En sykdom kan ødelegge en hele avling av spinat og kan deretter leve på nærliggende ugress før du plante en avling. Behandling av syke spinat kan lagre upåvirket områder av planter og hindre sykdommen sprer seg gjennom resten av beskjære. Den beste metoden for å forebygge spinat sykdom er å velge motstandsdyktig kultivarer for planting,

Instruksjoner

•Skjære av den syke delen av spinat med hage saks. Sterilisere saks ved å tørke dem med en klut fuktet med rubbing alkohol mellom kutt. Hvis en hele anlegget er allerede, trekke det ut og kaste den i søpla. Kompost ikke syke spinat eller du risikerer smittespredning.

•Et på bakkenivå. Stopp overhead sprinkleranlegg vanne spinat. Dette vil øke spredningen av mugg og anthracnose. Installere en soaker slange eller vann ved å legge hageslange på bakken. Får ikke bladene fuktig.

•Spray spinat med en soppdreper vurdert for å behandle sykdommen som påvirker din spinat. Bruk bare soppmidler angitt for den spesifikke sykdommen, og følg alle program instruksjonene på pakken.

•Trekk ut noen ugress nær spinat planter. De kan huse sykdom-sprer insekter, som bete leafhopper, som sprer seg curly top sykdom. Kast ugress i papirkurven.

•Drei avlinger hvert tredje år så spinat-påvirker sykdommer i jord vil dø. Plante spinat i et annet sted to år etter første planting, deretter tilbake til den opprinnelige plasseringen.