Hvordan behandle svovel i vann

September 7

Hvordan behandle svovel i vann

Boliger som får vann fra brønner i stedet for en kommunale kilde kan ha problemer med svovel forurensning. Lave nivåer av svovel i form av hydrogensulfid eller sulfater er ikke umiddelbart skadelig, er lukt og smak av vannet ubehagelig. Hydrogensulfid avgir lukten av råtne egg, og det vises i grunnvannet som følge av råtnende organisk materiale og bakterier. Flere alternativer er tilgjengelige for å behandle godt vann for svovel forurensning.

Instruksjoner

Oppdage svovel

•Purchase et kit som vil teste for sulfater eller hydrogensulfid i vannet.

•Følg instruksjonene på settet, innsamling av vannprøver og som inneholder dem med de nødvendige konserveringsmidler. Pass på at alle spørreskjemaet som følger med settet.

•Send kit til en lab for analyse. Resultatene kan ta flere uker. Hvis sulfate vann er mer enn 250 ppm eller hydrogensulfid er mer enn 1 ppm, Velg et alternativ for å redusere svovel nivåer.

Behandling av vann

•Test lukten av kaldt vann sammenlignet med varmt vann. Hvis lukten er bare knyttet til varmtvann, erstatte korrosjon kontroll stangen i varmtvannsberederen. Finn Sekskantet bolten på varmtvannsberederen og skru den. Trekk ut den gamle kontrollen stangen. Erstatte med en ny kontroll-stang, fortrinnsvis laget av aluminium, stram bolten.

Sette inn en aktivkullfilter i vannet ditt system. Dette fungerer for lave nivåer av hydrogensulfid. Kjøp et kullfilter med aktivt kull, og følg instruksjonene på produktet. Karbon filtre er beholdere som er installert direkte inn i vannlinjen. Velg et installasjonspunkt nær starten på vannet systemet for best resultat. Slå av vannet på kilden, koble en felles i røret og fest filteret i ved gap.

Sette inn et oksiderende filter i vannet ditt system. Dette reduserer høye konsentrasjoner (5 ppm til 7 ppm) av hydrogensulfid i vann. Som karbon filtre er det mange typer oksiderende filtre på markedet. Kjøpe en og bestemt anvisningene. Velg et sted nær hodet av din vannforsyning, før varmtvannsberederen. Åpne vannlinjen på en felles og fest oksiderende filteret.

•Desinfiser din godt eller vann kilde med sjokk klorering. Dette kan midlertidig redusere nivået av svovel i vann. Beregne volumet av din ved å multiplisere dybden vann av området av hullet. Estimere mengden av vann i systemet, forutsatt 50 gallon i linjen som kan legges til volumet av din vannvarmer og trykket tank.

Anslå hvor mye klor vil være nødvendig å gjøre det totale volumet av systemet (vann i brønnen pluss vann i tanken og linje) skal 200 ppm klor. Som en tommelfingerregel må 3 pints av vaskeri blekemiddel for hver 100 gallons. Sett på deg vernehansker og legge blekemiddel i systemet. La det sitte i flere timer eller over natten for å desinfisere. Deretter tømme systemet med ferskvann.