Hvordan behandle støpt drenere rørene

April 1

Mange ganger dusj og vask avløp kan danne mold i rørene. Dette ikke bare produserer en lukt, men kan også være usunn. Behandle formet rør er enkelt og kan gjøres med naturlige produkter som du har i hjemmet, uten å rive din avløp fra hverandre.

Instruksjoner

Hvordan behandle støpt drenere rørene

•Varmebestandig en lager gryte full av vann på komfyren. Når vannet kommer til et rullende koke fjerne den fra ovnen og langsomt helle den ned i avløpet du behandler. Mens mugg liker varm fuktighet, vil kokende vann drepe spores.

•Fyll en kopp hvit husholdning eddik i avløpet etterfulgt av 1/4 kopp natron. Når bakepulver møter eddik forårsaker den kjemiske reaksjonen en effervescence som vil hjelpe rydde mold sporene av rør veggene. Disse naturlige produktene vil ikke skade ditt eller din septiktank. La denne blandingen å sitte i 5 minutter og følge med et par kopper av varmt vann fra springen.

•Gjenta eddik og natron trinn slik at det å sitte før du vil bruke som renne igjen. Dette gir rikelig med tid for eddik å drepe eventuelle gjenværende sporer og kombinerte reaksjonen av natron og eddik til makten bort alle rusk og død muggsoppsporer fra din avløp.

•Treat avløp i din hjem månedlige å hindre muggvekst.

Tips og advarsler

  • Klor er bra for å drepe mold rengjøring, men kan skade septiktank, og fizz ikke virkelig Rengjør rør veggene.
  • Unngå lener seg over renne som behandlinger, muggsoppsporer kan bli luftbårne og forårsake puste og andre helseproblemer.