Hvordan behandle slakter blokk benkeplater

November 22

Hvordan behandle slakter blokk benkeplater

Slakter blokk countertops skal aldri ferdig eller forseglet med lakk eller ikke-mat grade applikasjoner. Riktig behandlet butcher blokker og benkeplater holdes i god stand av den hyppige oljebehandlinger av overflaten med en mineral olje, ofte funnet i drugstores og bedre mat butikker. Ikke bruk vegetabilsk eller andre typer oljer som de vil snu harsk og forurense maten.

Instruksjoner

•Rengjør slakter blokk countertop oppvaskvann såpe og vann. Skrubbe bort flekker, smuss og rusk å bruke en nylon børste. Bruk ikke stålull som biter av stål pleier å bryte ut og bli lodged i små åpninger i skogen. Disse fast partikler vil deretter rust og forurense maten.

•Dry countertop umiddelbart med et håndkle. Vannet bør ikke få lov til å sitte på slakter blokk som det kan bidra til de laminering av lim brukes å holde overflaten sammen. Vann puddles kan også føre en beiset tre utseende.

•RUB hele slakter blokk countertop med en mineral olje. Arbeide med korn av slakter blokk og stryke synlig overflødig med en klut. En riktig oljet topp vil frastøte vann og holder veden i en utvidet. Det er vanlig å olje en benkeplate to eller tre ganger i uken.

Tips og advarsler

  • Velge en olje produkt utviklet spesielt for butcher blokker og mat. Når det er nødvendig, sand ned countertop fjerne dype kutt. En eller to strøk av olje etter sliping gjør toppen ser nye. Alltid kuttet kjøtt og vegetabilske produkter på mat trygt egen skjærebrett som kan rengjøres og steriliseres i oppvaskmaskinen.