Hvordan behandle sengetøy med skabb

June 9

VaskemaskinTørketrommelFilleVakuumSøppelsekkerPermethrin/Nix

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes alle din sengetøy og klær i varmeste vannet stoffene kan tåle. Inkluder hvert stykke klær, håndklær, sengetøy, tepper, og dyner eller kosekluter som kan være forurenset. Kontroller at noe brukte en uke før behandling for skabb.

•Sett elementer som ikke vaskes tradisjonelt i tørketrommelen. Slå innstillingen til høyeste varmen og la varene i tørketrommelen i minst 15 minutter. Inkluder utstoppede dyr som kan ha vært i rommet, kaste puter og selv tepper å være trygg. Tørk inn siden av tørketrommelen ut når du er ferdig.

•Plasser hver vare fra sengen og selve rommet i papirkurven vesker hvis de ikke kan være vasket og tørket eller hvis det ikke er et alternativ for deg. Binde poser tett i knop og satt til side for en uke eller mer. Midd og egg vil dø etter denne perioden. Når du åpner posene du bør helst vaske senger, men i det minste ta dem utenfor for en god riste.

•Endre sengetøy på sengen av hver infisert person etter hver behandling søknad. I tillegg til senger må du behandle tepper og møbler av tørke ned alle overflater og støvsuging tepper.

•Spør legen din hvis du kan få en resept for Permethrin. Dette er også tilgjengelig over disk ved navn Nix. Dette er tilgjengelig i en salve som brukes til å kvitte seg med skabb på kroppen, men er også tilgjengelig i en overflate spray. Overflaten spray er stor for områder som ikke kan konvensjonelt vasket og tørket.

Tips og advarsler

  • Hvis du er allergisk mot krysantemum bør du ikke bruke Permethrin.