Hvordan behandle lukt kommer fra en dusj drenerer

April 8

Hvordan behandle lukt kommer fra en dusj drenerer

Når du får i dusjen forvente du å komme ut squeaky rene. Hva du ikke forvente - eller vil - er en stygg lukt fra din dusjen renne. Over tid dusj drenerer ofte Begynn å havn bakterier langs drainpipe. Disse bakteriene gjør dreneringsrør ser skinnende og glatt, og de er også hva som skaper stygg lukt som kan komme fra din avløp. Den gode nyheten er at disse bakteriene kan holdes under kontroll - og lukt elimineres, ved hjelp av felles husholdning produkter.

Instruksjoner

•Fjern avløpet dekke i dusjen. Dette innebærer vanligvis fjerne to eller flere skruene og deretter løfte plast eller metall dekselet på toppen av dreneringsrør, men i noen tilfeller ingen skruer er involvert - dekselet bare heiser rett opp. Tørk dekk med en klut som har blitt dyppet i husholdningenes blekemiddel.

•Tørk en gammel fille rundt innsiden av drainpipe. Du må kanskje en lommelykt til å se inn i røret, og du trenger en wire kleshenger å presse fille ned og trekke den tilbake opp. Pass på at du ikke får fille fast i røret. Rens bare toppen av røret hvis det er en sjanse fille vil bli sittende fast hvis presset lenger ned. La fille i en plastpose, forsegl posen og kaste den bort når du er ferdig tørke innsiden av røret.

•Boil 1 gallon av vann og og hell varmt vann i vasken dusj. Dette vil drepe mange av bakterier.

•Fyll 1 kopp natron i avløpet og la den sitte i 30 minutter. Bakepulver vil absorbere mange av lukt som gjenstår.

•Fyll 3 kopper eddik i avløpet. Du vil høre det fizz som syre i eddik reagerer med bakepulver. Ting en fille i åpningen av dusjen renne hindre eddik og natron i skummende opp i dusjen. La eddik og natron i avløpet i minst tre timer. Du ønsker kanskje å overlate til neste dusjen.

•Shower vanlig når baking soda og eddik har vært i avløpet i minst tre timer. Hvis lukten er borte, Erstatt dusj renne dekselet og skrur på plass skruene.

•Fyll 3 kopper husholdning blekemiddel i avløpet hvis noen lukter restene etter at du har brukt natron og eddik og tatt en dusj. La bleke forblir i røret for minst tre timer, og deretter kjøre dusjen for å tømme røret.

Tips og advarsler

  • Følg fremgangsmåten en gang hver måned for å hindre fremtidige odor problemer.
  • Gjør ikke pusten blekemiddel røyk hvis blekemiddel brukes. Kontroller bad vent viften kjører hele tiden.
  • Får ikke blekemiddel på din klær når helle den i dusjen renne, som bleach vil fjerne farger fra stoffer.