Hvordan behandle jern & svovel bakterier

June 18

Hvordan behandle jern & svovel bakterier

Jern og svovel bakterier er vanlige forurensninger funnet i brønn vann. Oppsamlingen av disse bakteriene i et godt system som kalles biofouling. Mens disse forurensningene sjelden finnes på skadelige nivåer i godt vann, kan tilstedeværelsen av jern eller svovel bakterier være potensielt ødeleggende for et godt system samt ganske irriterende til eieren. Hvis du opplever problemer med biofouling, må å sjokkere dine godt med klor.

Instruksjoner

•Recognize problemet. Skilt som angir tilstedeværelsen av jern eller svovel bakterier i vann inkluderer en brun Slim og en ubehagelig lukt. De samme tiltakene vil behandle enten bakterier.

•Lagre nok vann til å dekke behovene for minst to hele dager. Slå av pumpen.

•Determine hvor mange fot vann er din. Du kan sjekke boringen poster eller måle Havdypet ved å slippe en vektet ledning eller tau ned brønnen. Denne metoden er ikke en eksakt vitenskap, men hvis du bruker en tung så det vil nå bunnen. Mate tauet ned gradvis. Når tauet starter slacking, vet du du har nådd bunnen. Bare husk å måle bare fra overflaten av vannet til bunnen av brønnen.

•Calculate mengden av klorvann må du sjokk brønnen. Vel casing er rør som er plassert ned boret borehullet stå å holde løs grus og sand krasjet inn i den. For et godt case diameter på 2 inches må en 1/4-quart av klor. Et godt case diameter på 4 inches tar 1/4 quart for hver 50 fot vann. Brønner med en sak diameter på 6 inches krever 1/2 quart for hver 50 fot vann. En 8-tommers diameter casing trenger en quart per 50 fot vann, og så videre. Du klor mix å være 12 deler vann til 1 del klor.

•Bruk en riktig størrelse beholder å blande klor og vann til de riktige forholdet.

•Fjern lokket og hell vann klor i brønnen. Sirkulere klor ved å plassere en vannslange ned brønnen fra en utendørs stuss. Start pumpe godt vann.

•Start vannet på inne i huset. Få det kjører gjennom hver linje, inkludert varmtvannsberederen. Toalett på flere ganger. Når du lukter klor kommer ut av hver trykk, deretter slå av alle kraner. La klor stå i brønnen. For best resultat, ikke slå vannet på 8 til 12 timer.

•Flush godt med en utendørs muffe og en hageslange. Direkte slangen mot et trygt område å tømme klor. Vannet renne til det ikke lenger lukter klor. Tøm alle service linjene i huset på samme måte, kjører vannet til klor lukt er borte.

Tips og advarsler

  • Kan du vurdere å ansette en godt boreentreprenør å utføre behandlingen.
  • Du må gjenta sjokk klorering behandling flere ganger før du oppnå de ønskede resultatene, spesielt hvis brønnen er eldre og har ikke godt vedlikeholdt.
  • Pass på å grundig rødme service linjene før du lukter ikke lenger noen klor. Hvis klor er lov til å forbli i linjene det kan skade systemet piping og godt og blir usikre for forbruk.