Hvordan behandle hvite fluer på en appelsin tre

October 16

Hvordan behandle hvite fluer på en appelsin tre

Hvite fluer presentere et problem for appelsin tre vokst både innendørs og utendørs. Hvit pulveraktig rester er et tegn på at oransje treet har hvite fly infestation. Hvite fluer finnes på undersiden av bladene der de suger saft fra blad venene. De hvite fluene skille ut en søt honeydew stoff på blader og frukt. Dette stoffet blir sotet rot av mugg og mold vekst. Hvis din tree blir tungt befengt, vil det bli svak og frukten den produserer vil være åndssvak modning og fargestoffer.

Instruksjoner

•Bruk beskjæring sheers klippe bort de infested blader og kvister hvis du har bare et par hvite fluer. Kast rusk i plastposer og deretter knytte stengt. La poser for søppel samleren å ta bort. Desinfiser beskjæringssakser før og etter bruk for å eliminere spredning av sykdom.

•Spray treet med vann for å fjerne det sotete mold og støv. Hvis treet er utendørs, kan du bruke en hageslange med en sprøyta dyse. Hvis oransje treet i innendørs, plasserer den i dusjen og slå vannet på.

•Mix 2 ss. peppermynte såpe og vann i en multi-bruk toothbrush. Spray oransje treet med denne blandingen til poenget med avrenning. Flere programmer må brukes.

•Sprinkle en systemisk treet og busk produkt rundt røttene av oransje treet og vann den i jorden. Følg etiketten instruksjonene for rett beløp.

•Spray planter med plantevernmidler eller hagebruk olje som er trygg å bruke på appelsintrær. Snakk med din lokale fylke Utvidelsesagenten eller hage senter profesjonell for riktig produkt for bestemte treet og den beste tiden å bruke produktet.

•Encourage fugler i området hvor din appelsintrær vokser ved henging fuglebrett eller fuglekasser i området. Fuglene spiser hvite fluer og kan tilby en mer naturlig metode for å kontrollere pest.

•Release naturlige rovdyr i området, inkludert en veps parasitt, marihøner beetle, fast bugs, lady bugs og lacewing møll.