Hvordan behandle gule Aarvik

December 31

Gul Aarvik anses en invaderende arter inne det meste av USA. Det er innfødt til Europa og produserer svært attraktive gule blomster arrangert langs 1-3 fot høye stammer. Blomstene utvikle seg til valmuen med brun eller svart frø som er rask å etablere i en rekke områder. Gul Aarvik også kalles "smør og egg" og er en felles flerårig blomst på hjemmesiden hage. Anlegget ble introdusert til USA på 1800-tallet som en dekorativ. Dyrking er enkel, og gul Aarvik trenger litt spesiell omsorg, som den er tilpasningsdyktig og tolerante av lav fruktbarhet.

Instruksjoner

•Weed og rake sengen å fjerne steiner, røtter og rusk. Inntil 5 inches av kompost i sengen å øke næringsinnhold av jord. Fungere 2 inches av sand eller 1-2 inches av grus. Aarvik er ofte funnet voksende i naturen i svært dårlig jordsmonn som er steinete og modig.

•SOW Aarvik veldig tidlig på våren. Anlegget er tolerante av temperaturer på minus 15 grader Fahrenheit når den er moden, men seedlings trenger varmere temperaturer. Spirende frø krever jord temperaturer på 65 grader Fahrenheit.

•SOW frø med en kringkasting sprederen og tynn dem til 6 til 8 inches fra hverandre når de spire. Spre et tynt lag av sand over frøene å jordkontakt og å beskytte dem mot vind.

•Et jord før det er fuktig til en dybde på 4 inches. Holde jorda fuktig, men ikke våt til spiring. Kontroller ved å dyppe en finger i jorden. La plantene tørke ut mellom vanning etter spiring. Aarvik er ikke tolerant av gjørmete, våt grunnforhold.

•Prune ut brukt blomst stammer som de oppstår for å forbedre utseendet på anlegget mer blomstrer. Plantene bør ikke få lov til å produsere frø, som de sprer lett og kan ta over naturlige steder.

•Divide Aarvik klumpe seg tidlig på våren hvert tredje år ved å klippe den i to med en spade. Begrave hver halvdel for å øke Aarvik befolkningen. Gjødsle når årlig med balansert gjødsel anvendt hastigheten anbefalt av produsenten.

Tips og advarsler

  • Sjekk med din forlengelse tjenester til å finne hvis anlegget er forbudt i din kommune. Det er regnet en invaderende arter i mange områder.