Hvordan behandle forfrysning for innendørs planter

July 31

Hvordan behandle forfrysning for innendørs planter

En av de største hjertet sinkers for noen Gartner er at hans elskede planter har frostskader. Selv innendørs planter kan bli offer for denne ailment. Når været er unseasonably kald og innendørs gartnere ikke er forberedt for fall i temperatur, er ikke planter beskyttet mot elementene. Alt fra urter og grønnsaker miniatyr trær og planter er utsatt for frostskader på ekstra kalde dager og netter. Heldigvis er det mulig å behandle noen ganger planter med frostskader; en plante som vises døde kunne fremdeles ha sunn røtter og stengler verdt å redde.

Instruksjoner

•Gi planter utenfor og spray dem forsiktig med en hageslange. Gjøre dette så tidlig om morgenen som mulig, før sollyset begynner tining planter. Dette vil hjelpe dem å tine så snart som mulig og forhindre brenne som kan oppstå når planter tine for fort i solen.

• Varmt opp området hvor plantene lever. Selv temperaturer i lav 40s er høy nok til å holde de fleste planter i live.

•Trim noen frostbitten deler av anlegget. Hvis hele synlige anlegget ikke er helt frostskadet ennå, trekke av bladene eller trimme områder som er åpenbart døde.

• Vent til frysepunktet været har gått før du kaster ut anlegget. Folk antar ofte at en plante har dødd og vil bli kvitt det for fort. Ofte når det kalde været har gått og anlegget har hatt tid til å varme opp og varm, blir det klart at røttene og stammen er fortsatt sunt.

•Spread plast ark, plast søppel poser eller mesh skygge klut over planter som er utsatt for kalde temperaturer. Dette vil bidra til å beskytte plantene fra å få frostskader i fremtiden. Et teppe eller arket fungerer fint hvis planter trenger bare å bli beskyttet for en kort periode.