Hvordan behandle for jern i vann

March 6

Hvordan behandle for jern i vann

For mye jern i vann fører de røde og brune flekker på din glass, vaskerom og bad fixtures. En av de mest rikelig ressursene på jorden, ifølge Wisconsin Department of Natural Resources, jern enkelt oppløses i regnvann og finner veien inn i de fleste vannkilder. Mineralet ikke utgjør en helserisiko og er faktisk bra for deg, men overdreven jern i vann skader husholdningsartikler og ofte har en metallisk smak. Godt vann er mer sannsynlig å ha for mye jern enn vann fra offentlige kilder.

Instruksjoner

•Fyll et glass vann og la den sitte på disken hvis du mistenker en jern-problem. Jern problemer har flere definere egenskaper. Hvis du oppdager brunlig, rødbrun partikler på bunnen av glasset (løselig jern) eller vannet har en rødlig brun farge på den (uløselig jern), har du sannsynligvis mye jern i vann. Når iron mikser med bakterier, kan det hende en rødlig brun slam i toalettet. Dette jern bakterier kan tette avløp.

•Contact county direktenummeret kontoret for å få en vann test. Vann testen bør teste for jern konsentrasjon, pH-nivået, jern bakterier nivåer og hardheten i vannet. Kontakt offentlig vann avdeling hvis du får vann fra en offentlig kilde. Denne organisasjonen har informasjon på jern nivåer i vannet og kan hjelpe deg med å finne ut om problemet er fra vannkilde eller avløp.

•Consult en lokal godt driller hvis du har frisk vann. Grave en ny brønn eller utvide den godt casing eller skjerm dypere inn grunnvann kan være den mest effektive og økonomiske løsningen. Vurdere lokale forhold og snakke med naboene å lære dybden av brønn nødvendig å unngå jern problemer.

Sette inn en kalkfilteret. Dette er en av de billigste alternativene, men det kan ikke løse alle jern problemer. Vann bløtgjøringsmiddel økning natrium funnet i vann og er ikke egnet for personer på natrium lavkaloridietter.

•Bruk klor eller væske pellets. Kontroller at klor kilden er egnet for drikkevann. Dette alternativet krever hyppig overvåking og riktig vanntrykk. Klor tar lang tid å effektivt kontroll jern i vann.

Tips og advarsler

  • Snakk med en lokal ekspert om den beste måten å utrydde jern problemet. Før du velger en løsning, må du ta flere faktorer i betraktning inkludert form av jern du har, vanntrykket og type vann du har. Ingen løsning vil arbeide for enhver situasjon.