Hvordan behandle fikentreet nematoder

July 8

Nematoder eller roundworms består av 19 000 arter i rekken Nemeta. Root knute nematoder, sitrus Rundormer og rot lesjon nematoder er de vanligste skadedyr som finnes fôring på en fikentreet rotsystem og bor i jord. Nematoder kan være vanskelig å kontrollere, fordi de sprer fra anlegg til anlegg av gartnere verktøy med restene av infiserte jord på friske planter.

Instruksjoner

•Kontroller røttene av din liten fig treet for root knute nematoder. Løft treet av jord og vaske av røttene. Se etter hevelser eller galls langs røttene. Nematoder liv og spise i disse hevelser. Hevelser får like stor som 1-tommers.

•Kontroller ut bladene av din fikentreet. Rundormer infestation tegn visnet gule blader, langsom voksende og små frukter avlinger.

•Samler opp en liten jordprøve for å sende til et laboratorium for positiv identifikasjon. Kontroller at jorden er fuktig og lagret i en plastpose. Tørr prøver kan ikke testes av labs. Holde prøven i kjøleskapet før du e-post eller dråpe de. Langsom vekst og små fikentreet avlinger kan være forårsaket av en rekke problemer; derfor det viktig å finne den spesifikke årsaken til problemet.

•Et jorden rundt din fikentreet. Plasser en presenning på jord og plassere en murstein for å sikre dekket. Holde tarp på fire til seks uker om sommeren. Nematoder dø av når jord temperaturer overskrider 125 grader F.

•Legg jord endringer som torv moss, kompost eller gjødsel. Noen jord endringer kan slipper giftstoffer som drepe nematoder, men øker fuktigheten i jorden. Økende jord fuktighetsinnhold, kan du redusere skadene til fig's rotsystem. Holde treet godt vannet for å forhindre Rundormer skade.

Tips og advarsler

  • Kjøpe en fikentreet som har en rot lager motstandsdyktig mot nematoder. Fikentreet LSU lilla er motstandsdyktig mot roten knute nematoder.
  • Unngå sprøyting med et insektmiddel. Foreløpig er det ingen insektmidler på markedet som kan drepe nematoder.