Hvordan behandle et tre med termitt skade

April 3

Termitt angrep kan være en av de verste marerittene for et hus. Selv om disse insekter ikke har skrevet inn ditt hjem og begynte å spise tre, bør du undersøke egenskapen hjemmet ditt for å sikre at en termitt koloni ikke finnes i nærheten. Hvis du finner termitter i et tre, er det viktig å kvitte seg med infestation så raskt som mulig. Mens du kan bli kvitt en termitt infestation selv, kan skaden bare slettes av tidens gang.

Instruksjoner

•Bruk ikke-frastøtende, flytende termiticides hvis du skal bruke en flytende termiticide behandling. Non-repellents drepe på kontakt, mens repellents bare holde termitt i sjakk. Non-repellents vil være mest effektive for å ødelegge en termitt koloni som har infisert et tre.

•Inject den flytende termiticide i bakken rundt infested treet. Injeksjon bør gjøres slik at en fullstendig flytende termiticide ring rundt treet. Denne ringen vil fungere som en barriere nesten umiddelbart.

• Vent 24 til 48 timer å se hvis termitt kolonien begynner å dø ut. Termitter spiser ikke frisk tre. Dermed, hvis treet er sunn, termitt får mat fra en annen kilde. Den flytende termiticide skal blokkere all tilgang til utenfor mat kilder og drepe kolonien.

•Anrop en profesjonell å inspisere treet hvis flytende termiticide behandling ikke fungerer. Termitter spiser bare døde cellulose, og en overflod av dette i treet kan bety treet er ikke sunt. Det er viktig å holde treet sunn så det ikke vil tiltrekke termitter.

Tips og advarsler

  • Hvis termitter har infisert en trestubbe, fjerne stump. Hvis du finner termitter i et tre som er nær hjemmet ditt, opprette en flytende termiticide barriere i hjemmet. De fleste termitter er underjordiske og kan nå boliger gjennom et enormt nettverk av underjordiske tunneler.
  • En termitt infestation nær hjemmet er en alvorlig sak. Kolonien enkelt utvide og hjemsøke huset uten din kunnskap. Derfor bør du leie en exterminator å kvitte seg med infestation. En profesjonell exterminator sikrer at kolonien er ødelagt.