Hvordan behandle eiketrær med blad blemme

September 16

Soppen kjent som Taphrina caerulescens er ansvarlig for eikeløv blemme, en sykdom som påvirker eik blader. Mens noen hvit eik er noen ganger ofre for sopp, er for det meste rød eik de som lider av det over deler av landet. Sykdommen tar sitt navn fra den gule runde opphøyde flekker det precipitates på eikeløv som ligner blemmer. Nok av disse blemmer kan gjøre bladet krølle seg. Riktig timing er nøkkelen når behandling av eikeløv blemme.

Instruksjoner

•Decide om det er verdt din tid og innsats å behandle din trær for eikeløv blemme. Mens sykdommen kan opprette en gruppe av noe skjemmende eiketrær, utgjør det vanligvis ikke noen trussel mot helse av treet. Og behandle store trær, spesielt kan være dyrt eller farlig.

•Treat din eik trær med en soppdreper før blad knopper åpne på vårparten. Husk at når bladet åpner denne behandlingen ikke vil ha noen effekt på sopp som forårsaker eikeløv blemme. Enkleste trærne å behandle vil være mindre, yngre eik på eiendommen siden de ikke krever at du har spesialutstyr til store høyder. Behandle disse umodne oaks kan tillate dem de beste forholdene uten problemer.

•Purchase en soppdreper som inneholder ingrediensen chlorothalonil og følg instruksjonene på pakken for forberedelse og søknad. Du kan bruke en pumpe type sprayer bruke soppdreper knoppene deg på din oaks. For større trær, leie en profesjonell som har riktig utstyr å gjøre jobben.

•Fjern alle falt infisert går rundt en eik raking dem i høst å redusere sjansene for sopp regelmessig eller sprer seg til andre oaks. Bag etterlater og kaste dem bort. Unngå å bruke dem i en kompost bin eller haug.

•Et yngre eik sjenerøst og gjødsle dem regelmessig for å gjøre dem sterkere og mye mindre utsatt for soppen.

Tips og advarsler

  • Innse at sopp som forårsaker problemet har et lite vindu av muligheter til å infisere din oaks, under kjølig og fuktig ukene av våren før blad knopper åpne.
  • Konsultere med en ekspert på hvordan du bruker en soppdreper hvis du ikke er sikker, og alltid grundig lese etiketter.