Hvordan behandle Cesspools med kaustisk Soda

October 30

Hvordan behandle Cesspools med kaustisk Soda

En cesspool er et avløpsvann avhending system som kombinerer en septisk behandlingssystemet tank og absorpsjon i en enkelt komponent. Slam overtid og fett bygger opp på veggene, og fjerne slam og fett vil føre til cesspool å fylle opp raskere. Heldigvis kan du bruke kaustisk soda å bryte ned fett som bygger seg opp på veggen. Med riktig retning kan du raskt behandle cesspool med kaustisk soda.

Instruksjoner

•Ikke prøv å pumpe cesspool selv. Kaller en septiktank entreprenør og har dem pumpe cesspool ren. Bare en lisensiert septiktank entreprenør kan lovlig pumpe en cesspool. Cesspool må rengjøres før du legger til kaustisk soda.

•IDENTIFY størrelsen på cesspool i gallon. Enten forsiden av cesspool viser størrelsen i gallons eller det vises i offisielt byggeplaner. Hvis du ikke finner størrelsen på cesspool, spør septiktank entreprenøren å gi deg størrelsen i gallons etter de pumpe cesspool. Septiktank entreprenøren kan fortelle størrelsen på cesspool fra hvor mye væske pumpes ut av den.

•Bruk en lang-ermet skjorte og bukser. Også Bruk vernebriller og gummihansker. Dekke så mye av huden som mulig for å sikre at du ikke får kaustisk soda på deg.

•Legg 100 pounds av kaustisk soda for hver 2000 gallons i kapasitet av cesspool. Spre kaustisk soda jevnt over cesspool med hage spade for å spre den. Kontroller at kaustisk soda lander på veggene i cesspool og gulvet.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe kaustisk soda høyst avløp forsyne butikkene. Store jernvareforretninger også bære kaustisk soda, men i små mengder.
  • Hvis din cesspool mislyktes og ikke kan pumpes, må du installere et nytt septiktank system med avløpet feltet erstatte eksisterende cesspool.
  • Hvis du får kaustisk soda på huden umiddelbart tømme området med rennende vann og søke legehjelp.