Hvordan behandle Cedar stolpe

May 5

Cedar stolpe brukes ofte i høyere kvalitet gjerder rundt beiteland eller hager. Cedar er en eksepsjonell tre fordi det er både solid og tiltalende for sansene. Selv om det kan være litt dyrere, har cedar større varighet i nesten alle prosjekt som brukes i. Men som alle andre tre, kan sedertre slitt av elementene. Å vite hvordan å behandle cedar kan hjelpe deg ut av sedertre innleggene.

Instruksjoner

•Sand cedar innlegg lett. Dette kan gjøres med en enkel stripe av sand papir å være gned hele innlegget. Hvis du har mange innlegg til sand, kan bruker et elektrisk eller batteridrevet sander være tilrådelig. Sliping kan overflaten av skogen for å være mer mottakelig for behandling på grunn av færre riller og unormalt. Overflaten av tre bør være en naturlig cedar rød farge.

•RUB cedar olje ut over overflaten av tre. Dette vil hjelpe tint tre naturlige fargen og gjøre det mer motstandsdyktig mot vann og andre grunnleggende skader. Ekstraktet fyller også tre med den naturlige lukten av sedertre.

•Vent pakke til myke og tørr. Når den er tørr, som skal ta mellom en og seks timer avhengig av fuktighet av klima, gni overflaten med din oljebasert flekken. Dette vil gi innlegget ytterligere beskyttelse mot været samt gi det en naturlig og vakkert cedar rød farge. Du trenger ikke å bruke en pigmenterte flekker, men det er et alternativ hvis du ønsker en alternativ farge til innlegg. Etter ca 24 timer av tørking, fargen vil bosette seg i skyggen vil være.