Hvordan behandle Cedar fasader

August 22

Cedar ytterkledning velger fordi den har en attraktiv rett korn og holdbare. Det er naturligvis mer fuktighet og insekt resistente enn andre tresorter og motstår cupping, hevelse og deling. Det weathers godt, men trenger årlig vedlikehold og flekken eller maling beholde det sunn. Behandling av cedar er ikke vanskelig, som det er en ganske motstandsdyktig tre. Med den rette kunnskapen kan du unne din cedar ytterkledning, beskytte den videre mot forvitring.

Instruksjoner

•Tillat din cedar fasader Vær litt, uten å bruke noe på den. Du vil se ytterkledning snu en mørkere farge. Dette er den garvesyre siver ut av skogen. Venter på å bruke noen kjemiske behandlinger vil hindre den mørke fargen seeping gjennom maling eller flekker.

•Vaskestasjonen tømmes cedar ytterkledning med vaskemiddel og vann, skrubbing med en fast nylon børste. Bruke en stige og starter øverst på hjem og jobb deg nedover. Tillate ytterkledning tørke en til to uker.

•Decide hvilken behandling du ønsker å bruke for fasader. Du kan bruke et klart vannavstøtende konserveringsmiddel for å øke de naturlige vann-repelling kvalitetene av trevirke. Du kan også bruke en flekk eller en primer og en latex maling til tre. Følg instruksjonene for hver på beholdere. Arbeide fra toppen av huset ned.