Hvordan behandle Ask

June 25

Hvordan behandle Ask

Ask i Nord-Amerika har vært i alvorlige problemer siden 2002, da smaragd aske-borer bobla var første oppdaget gumlet på bark av et aske-tre i Michigan. Disse skadedyr har vært decimating hele swaths av Ask helt siden, og stadig økende tall. Den eneste måten å behandle en aske treet i fare for succumbing til denne feilen er å bruke insektmiddel våren og før treet begynner å vises døende grener.

Instruksjoner

Kjøp nok insektmiddel for å behandle din Ask. Husk å kjøpe slags insektmiddel merket for trær og busker, som inneholder den aktive ingrediensen imidacloprid.

• Kjør et målebånd rundt stammen av hvert tre måle omkretsen. Du trenger denne måler å beregne mengden av insektmiddel bruke.

•Prepare til å dynke jorda rundt aske trærne i forholdet 1 unse av insektmiddel for hver tomme av avstand rundt stammen. For eksempel hvis aske Bagasjerommets omkrets er 26 tommer, må nøyaktig 26 unser insektmiddel for det treet.

•Measure riktig mengde insektmiddel for hele treet i en 5-gallon bøtte. Fylle med vann. Hell blandingen insektmiddel i bakken ved foten av treet. Hell sakte, slik at det vil suge i bakken, ikke rømme.

•Vent røttene å absorbere vann og trekker insektmiddel opp i treet over de neste ukene. Du burde se bevis på død aske-borer ingen beetles tidspunktene - eller enda bedre, hele.