Hvordan behandle Apple Tree Cankers

August 21

Apple tree canker er en fungal sykdommen for epletrær som er forårsaket av Nectria galligena. Sykdommen er også referert til som europeiske canker og er preget av utseendet på innsunkne områder på bark. Sopp kan infisere epletrær i alle stadier av vekst. Infiserte trær vokser dårlig, og tre blir svært utsatt for brudd i perioder med høy vind. Det er en opptreden av røde sporer i cankers i løpet av høsten. Disse likner eggene til rød edderkopp midd. Soppen inn vanligvis treet gjennom sår eller beskjæring kuttene gjøres under fall. Du kan behandle og behandle apple tree cankers gjennom en rekke måter.

Instruksjoner

•Prune alle infiserte tre områder. Bruk en skarp, ren beskjæring-verktøyet og bruker ikke et infisert verktøy på sunn tre områder eller andre sunne trær uten skikkelig rengjøring.

•Skjære ut mindre skuddene helt hvis cankers er på skudd. Hvis cankers oppstår på større grener, skjære ut alle brun infiserte treet vev med en skarp kniv. Avslaget er da i stand til å gjenvinne sin helse.

•Burn alle beskjæres, infisert tre delene. Dette minimerer spredning av soppinfeksjon.

•Treat infisert trærne ved sprøyting berørte områder med fersk bordeaux blanding frekvensen av 10-10-100. Bruk behandling under løpet før regnet.

•Apply soppdreper igjen etter treet har mistet tre fjerdedeler av løvverk i løpet av høsten. Dette er ofte nødvendig når trær er alvorlig smittet. Bordeaux er en organiske soppdreper for behandling av apple canker.

Tips og advarsler

  • Andre behandling omfatter bruk av fast kobber materialer. Dette er også en organisk akseptert behandling. Bruk kobber-baserte soppmidler ifølge priser som er angitt på etiketten.
  • Forvirre ikke treet canker sykdom med brann blight. Gjør forsiktig inspeksjon å etablere tilstedeværelsen av sopp sporer og rødaktig brun lesjoner rett under blad arr før behandlingsstart.