Hvordan barn bevis husholdningsvarer og varer

October 11

Barn er herlig og bringe mye glede. Men hvor mye glede ta de gjør når de viser sine talenter som en spirende artist på stue veggene? Hva med når de banke over en familie arvestykke? Barn er nysgjerrige og elsker å utforske verden rundt seg. Din dyrebare innbo kan bare fascinerende til dem som de er for deg. Dette gir grunn til barnesikker hjemme for å beskytte ikke bare dine husholdningsartikler, men barnet også.

Instruksjoner

•Assess hjemme. Få ned på barnets nivå og krype rundt hvert rom i hjemmet. Dette vil hjelpe deg å se ting fra barnets perspektiv. Legg merke til noe som kan skade barn. Husk å holde gulvet ren av rester eller elementer som barn kunne plasser i deres munn. Kontroller at ledninger fra blindene ikke henger i et barns rekkevidde.

•Hold et off-limits rom. Dette er for verdifull husholdningsvarer og varer. Holde døren til off-limits rommet lukket. Sett dekker på dørhåndtak hindre barnet i å åpne døren. Bare Tillat barnet å angi dette rommet med tilsyn.

•Bolt møbler til veggen. Hvis du har en flatskjerm-TV, montere den i stud i veggen. Hvis du har en høy dresser i barnets rom eller i en annen del av huset, bolt som på veggen. Kontroller at tunge ting er plassert i nederste skuffer slik at dresser ikke kan også topp tunge.

•Invest i barn sikkerhet låsene, låser og porter. Sette låsene på dørene til alle skap som inneholder flytende produkter og medisiner. Plasser Barnesikring låser på underholdning system dører å holde elektroniske elementer barnesikret. Bruk porter foran trapper, peiser og områder som er utenfor grensene.

•Hold kunst og håndverk av nå fra barn. Dette inkluderer fargestifter, markører, penner, Play-Doh og andre håndverk som kan ødelegge møbler, gulv og vegger. Det kan hjelpe for å kjøpe vaskbart markører for bruk når gjør kreative prosjekter. Bruk beskyttelsesmattene når håndverk slik at du ikke flekken gulv. Ikke la barn bruke følgende uovervåket.

Tips og advarsler

  • Holde nødsituasjonen numrene nær av ved et uhell.
  • Har noen til å sjekke hjemmet ditt etter at du har vurdert det å sikre at du ikke går glipp av noe.
  • Fortsette å revurdere ditt hjem som barnet blir eldre.
  • Selv om disse tipsene vil være nyttig i å beskytte husholdningsvarer og varer, er viktigste å sørge for at barna skal tilsyn når de er hjemme. Ikke la barn går uovervåket.