Hvordan balansere sentral varme rør

July 23

Hvordan balansere sentral varme rør

Hvis du har minst ett rom i huset som er kaldere enn resten, må balansere varmesystemet. Ved å justere hvor langt åpen eller lukket er luftinntakene, kan du gjøre hjemmet ditt mer komfortabelt. Det hjelper også spare på strømregninger fordi du ikke kaste bort varmen ved å levere mer enn nødvendig til hvert rom. Det er ikke vanskelig å balansere systemet. Det tar bare justeringer til hele huset er varm nok.

Instruksjoner

•Åpne hver varme vent helt i alle rom i huset. Når du forlater rommene som har åpninger, la dørene bredt åpne.

•Still sentral varme termostaten til en temperatur slik ovnen spark på og forblir på til du er ferdig balansering varme ledningskanalene.

•Vent ovnen til oppvarming hele huset. Hvor lang tid det tar, avhenger av faktorer som innsiden temperatur, størrelsen på huset, og temperaturen ute.

•Walk gjennom huset og besøk hvert rom som har en sentral varme vent i den. Stopp og føle temperaturen i hvert rom. Delvis Lukk åpningene i rommene som føler for varmt. Dette vil redusere varmen i disse rommene og sende mer varme til kjøligere rom i huset.

•Still sentral varme termostaten tilbake til de vanlige temperatur innstillingene når du er ferdig balansering varmesystemet.