Hvordan balansere Pool kjemikalier

June 3

Svømmebasseng vann består av ulike komponenter, som samlet utgjør din vann kjemi. Saldoen kreves blant disse komponentene er avgjørende for å oppnå en ren og klar basseng med vann som sprudler. Hver kjemisk komponent har en kjent rekke akseptable rammer eller en ideell sone. Gir denne ideelle driftsmiljø er nødvendig for desinfiserende system av valget skal fungere. Når alle kjemikaliene er balansert og arbeider sammen, resultatet skal være en balansert basseng som ser ut, føles og lukter stor.

Instruksjoner

•Pass på at du begynner med fersk feid og støvsugd svømmebasseng fylt til riktig høyde.

• Kjør pumpen og filtrere gjennom begge testing og kjemiske tillegg delen av prosessen.

•Bruk en vann-Test Kit som tester alkalitet, PH og kalsium hardhet. Test vannprøver å sørge for at nøyaktige målinger ble tatt. Basere tilleggene med å balansere kjemikalier på antallet av galle av vann i bassenget.

•BEGIN ved å lese riktig dosering av alkalitet Increaser legge, som bør være på bøtte med alkalitet Increaser selv. Det ideelle området for bassengets alkalitet er mellom 80 og 120 deler per million. Skille den nødvendige dosen i like tre for addisjon, slik at ti minutter mellom tillegg. Kringkaste pulveret over overflaten på bassenget for å distribuere den.

•Retest vannet etter hvert tillegg sørge for at den foreskrevne dosen ikke er for mye, som ville føre til at du overshoot ideelle markøren.

•Gjenta testing for PH etter tilsetning av alkalitet Increaser, fordi alkalitet øker nivået av pH Legg enten PH Plus eller PH Minus å fine tune PH til det er i det ideelle området som er 7.2 til 7,8. Kringkaste PH pluss etter behov, men legge til nødvendige PH Minus en bøtte med svømmebasseng og dumpe innholdet i din skimmer. Siden PH Minus er så surheten, mindre håndtering, jo bedre.

•Reading etiketten og bruke din testresultat, måle ut den anbefalte mengden kalsium hardhet Increaser. Separate dosering i tre og legge til. La ti minutters intervaller mellom tillegg ledsaget av retesting vannet for kalsiuminnhold. Det ideelle området for kalsium hardhet er mellom 180 og 240 deler per million. Bruke metoden bøtte siden dette kjemikaliet er veldig hardt å håndtere.

•Legg sanitizer din valg (som klor) bare når alle tre balansering kjemikalier er innenfor deres ideelt område, som vil tillate klor-funksjonen i et optimalt miljø.

Tips og advarsler

  • Pool vann Testing Kits kan vanligvis kjøpes hvor pool kjemikalier er solgt. De er noen ganger inkludert som en del av innledende pool pakken kjøpet. Husk at når ferskvann legges til bassenget av regn eller slangen å kompensere for fordampning og sprute ut, må du teste vannet og å balansere den. Legge til hver av de tre balanserende agentene som kreves av testresultatene å kompensere for mangelen på de kjemikaliene i fyllevannet som ble lagt til. Bruk beskyttende briller og hansker før du tar noen kjemikalier. Test bassengvannet ditt flere ganger i uka fordi det er viktig å holde bassenget balansert. Hvis alkaliteten er for lav, PH vil ikke bo på plass og som vil forårsake din klor slutter å virke. Bruke en ukentlig dose av et konsentrert algaecide og følg instruksjonene om innledende dose og ukentlig økte doser. Feie og vakuum bassenget hver uke som del av en regelmessig vedlikehold rutine. Tømme ut eventuelle akkumulerte avfall fra skimmer kurven og pumpe kurven så snart som mulig å hindre blader, for eksempel fra å bryte ned og bli en økologisk matkilde for alger.
  • La aldri en uke å gå uten testing bassengvannet ditt og gjør justeringer.