Hvordan balansere badestamp kjemikalier

May 8

Hvordan balansere badestamp kjemikalier

Badestamp kan gi timer med nytelse og avslapping for deg og din familie. Det er økt risiko for sopp vekst i badestamper på grunn av temperaturen. For å sikre vannet ditt, må du bruke kjemikalier som er utformet for bruk i badestamper og kontrollerer at alle kjemikaliene er balansert.

Instruksjoner

•Hold en vann test stripe under vann og virvle det tre ganger. Trekke det ut av vannet og sammenligne fargene på stripen til nøkkelen på test stripe flasken.

•Look på pH og alkalitet vurderingene. Stripen viser hvor høyt eller lav pH-nivået er og diagrammet vil fortelle deg hvor nivået bør være.

•Legg enten pH øker eller reduserer vannet avhengig av dine testresultater. Hvert merke har en litt annen konsentrasjon, så følg instruksjonene på flasken for å sikre at du legger til riktig beløp. At den kjemiske å oppløse i 30 minutter, og deretter teste vannet. Legge til flere pH økning eller reduksjon hvis nødvendig.

•Kontroller testen stripe mot hvilket brom eller klor i bassenget. Brom og klor er kjemikalier som holder vannet fritt for sopp vekst. Hver spa vil bruke en eller den andre, men ikke begge. Hvis nivået av brom eller klor er for lav, kan du legge til flere tabletter til plattformen. Hvis det er for høyt, fjerne plattformen for å slippe nivået.

•Fyll flytende sanitizer, oksidant og anti-alger i vannet, følg produsentens instruksjoner for riktig beløp. Disse kjemikaliene holde vannet ser rent, drepe eventuelle bakterier som kan være økende i det og hjelpe oppbevare algene bort.

•Fyll shock i boblebadet hvis det ikke har blitt balansert på en stund. Sjokket er vanligvis et pulver som brukes i et beløp som er proporsjonal med størrelsen på spaet. Det er en kraftig renere som vil ødelegge sopp og bakterier som har vokst som et resultat av under behandling. Kontroller at du venter den nødvendige mengden av tid før vannet etter benytter sjokk, siden det kan være en hudirriterende.

Tips og advarsler

  • Husk å endre vannet i din badestamp hver tredje måned. Dette bidrar til å holde vannet friskt.
  • Kontroller at alle kjemikaliene er på riktig nivå før du bruker spa. Hvis nivået er for høyt eller lavt, kan de skade huden og spaet i seg selv.