Hvordan Backwash filtere Nautilus basseng

February 24

Hvordan Backwash filtere Nautilus basseng

Av backwashing filtere Nautilus bassenget, kan du rengjøre basseng pumpe sand for å fjerne støv partikler som har blitt fanget av sanden når bassenget filtre gjennom sand og pumpe under normal drift og fra støvsuging bassenget. Nautilus bassenget filteret skal backwashed når filteret trykket stiger til 7 pund pr. kvadrat tomme (PSI) eller mer over første rene lesing på trykkmåleren, som er 10 PSI eller under.

Instruksjoner

•Start av sandfilter pumpen. Rulle ut backwash slangen som er koblet til uttaket på bunnen av pumpen. Ideen er å ha en lang nok slangen slik at vannet tapper langt nok fra bassenget og fra gressletter områder.

•Start specialix ventilen på filteret til "Backwash" posisjon. Hvis du bruker et lysbilde ventil, løfte håndtaket på ventilen slik at den utvides oppover før du flytter den.

•Vri på pumpen og la vannet sirkulere til vannet i synet glasset på siden av pumpen går klart. Merk: Hvis pumpen ikke har et syn glass, kjøre backwash ett minutt.

Slå av pumpen. Flytte flere porter ventilen til "Rense" posisjon, eller på en skyveventil og ventilen til "Rense" posisjon. Slå på pumpen og kjøres i ett minutt.

•Gjenta trinn 2 til 4 tre ganger. Husk å slå av pumpen før ventilen hver gang.

•Release lufttrykket i pumpen etter siste syklus ved å løsne bleeder skruen på motsatt side av trykkmåleren. Når lufttrykket slippes, stram skruen. Slå ventilen for å "Filter". Slå på pumpen.