Hvordan Baby Proof en lat Susan skap

April 12

Hvordan Baby Proof en lat Susan skap

Når babyen blir mobile, er det viktig å barnesikker huset for å holde henne trygt. Kjøkkenet kan være et farlig sted for en liten en, med apparater på tellere og skap full av plater, briller og bokser. Childproofing tradisjonelle skap er enkelt, men en Lazy Susan skap utgjør mer av en utfordring på grunn av sirkulære natur kabinettet.

Instruksjoner

•Assess gjeldende innhold i din Lazy Susan. Fjerne alt som er knuselig, fra drikkeglass til kokte retter. Fjerne alt som er tung og kan skade barnet, som en pose poteter, hermetikk og kjeler og panner. Også fjerne rengjøringsmidler eller lignende som kan være potensielt giftige hvis ingested. Finn nye steder å sette disse elementene på kjøkkenet - høy regjering der babyen ikke kan nå er best.

•Fyll din Lazy Susan med baby-safe elementer. Dette kabinettet er et smart sted å lagre hardt, lette elementer. Sett din plast lagercontainere, brød, poser med chips og kjøkkenhåndklær i Lazy Susan. Hvis du har flere hyller i kabinettet, plassere letteste varene på øverste hylle. Ideelt sett babyen vil ikke kunne tilgangen Lazy Susan, men du skal holde det trygt i tilfelle hun gjør.

•Plasser en Lazy Susan lås på utsiden av kabinettet. Denne låsen, som du kan kjøpe online, krever push to knapper å gjøre denne roterende CAB tilgjengelig, og dermed hindre barnet i å skyve åpne kabinettet.