Hvordan åpne en skyvevinduet fra utsiden

April 29

Åpne en skyvevinduet fra utsiden er noe som du hører mye om når det gjelder innbruddstyver og spesialstyrker operasjoner, men hvis du går tilbake og ser på det da du innser det er mye vanskeligere enn du tror. Med et par enkle redskaper du kan noen ganger åpne vindu lås og trykk vinduet åpent, men det er ikke en enkel ting å gjøre hvis ikke du er kjent med vinduet.

Instruksjoner

•Kontroller om vinduet er åpent. Hvis vinduet unlatched, kanskje du kunne skyve den med friksjon fra hendene. Hvis ikke kan du skyve prybar mellom vinduskarmen og vinduet selv og jiggle det før den beveger seg. Hvis vinduet er låst, fungerer ikke denne tilnærmingen.

•Arbeid en tynn hacksaw blad i vinduet låsen. Dette fungerer bare i situasjoner der du kan bla låsen ved å flytte bladet rett mellom rammen og vinduet. Hvis du kan nå låsen, skyve den med hacksaw blad før den er åpen.

•Break låsen. Dette er ikke et godt alternativ hvis du vil fortsatt være funksjonelt når den er åpen, men hvis du jobber i din prybar nær låsen og presse hardt kan du sannsynligvis pop åpne låsen. Det kan være flere låsing mekanismer du ikke kan nå, for eksempel dowel stenger, som fortsatt stopper vinduet åpnes imidlertid.