Hvordan åpne en runde Flush montert taket lys

August 5

Hvordan åpne en runde Flush montert taket lys

Flush monterte taklamper er montert direkte på taket. Det er ikke plass mellom taket og lys, i motsetning til lysekroner eller anheng typer. I motsetning til dempet belysning har flush monterte lys ikke noen komponenter over taket selv. Flush monterte taklamper er ofte rundt og kan ha globes eller åpnes eller lukkes stiler. Siden pærer i flush monterte lys må endres akkurat som alle andre typer lys, er det viktig å vite hvordan å åpne dem, bortsett fra de åpne stilene som er lett tilgjengelig.

Instruksjoner

Verden stil Flush montert

•Locate en eller flere flat-ledet skruer metall kragen taket lyset. Krage blir den runde delen som verden settes inn.

•Plasser ene nederst på globe og støtte det hele tiden. Det blir løs og du vil ikke falle.

•Start minst en av skruene på kragen klokken for å løsne den. Delen av skruen innenfor kragen stikker inn en innfelt rim i delen av verden i kragen. Skru ut skruen tar det ut av felgen, og du bør kunne fjerne verden uten å helt fjerne skruen. Hvis det er mer enn én skrue, må du løsne mer enn én av dem til å åpne lyset.

Lukket stil Flush montert

•Locate den dekorativ finial i bunnen av flush montert tak lys.

•Hold glasset del av lys med én hånd. Det vil bli fristilt fra lyset, og du må forhindre at den faller.

•Start finial mot klokken for å løsne den. Når det er helt løs, forsiktig lavere andre hånden som støtter glasset del for å åpne lyset. Du må koble helt av finial, så vær forsiktig å slippe den.

Tips og advarsler

  • Bruk en tilstrekkelig høy stige for å komme nær taket for å åpne flush monterte lysene. Plassere den ved siden av lyset, ikke under den. Det bør være nært nok slik at du ikke trenger å strekke kroppen til å åpne lyset.
  • Når du må åpne et tak lys å erstatte en pære, vask delen verden eller glass med varmt såpevann vann og tørk den godt før du setter det. Døde insekter, støv og spindelvev kan samle inne lys som viser når lyset er på.