Hvordan åpne en Futon

November 24

Hvis du er kort på plass og et møbler budsjett, kan en futon være en enkel løsning, fordi det gjør to ting samtidig. Stund oppreist, det ligner på en sofa, og kan tilby et hyggelig sted å sitte eller har venner sitte når de kommer. Mens ulåst og tilbakelent, er det en hendig seng løsning for deg, om du har begrenset plass eller bare liker å ha et sted å tilby venner og familie hvis de må være.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren av setet området på futon. Ta forsiktig, så noen rammer har grove områder eller skarpe kanter som kan skade fingrene.

•Skyv setet området, slik at det er oppreist og bakre del av futon vipper bakover. Futon bør midlertidig se ut som om du konfigurere den til ansikt veggen.

•Lytt til en klikkelyd støy som du presse sittegruppe oppreist. Dette er lyden av sittegruppe frigjøre er låst i en rett vinkel med baksiden.

•Falsing sittegruppe tilbake ned, der det var før. Den bakre delen av futon bør forbli ned, så når du falser sittegruppe ned, danner en seng.

•Unfold bena under sittegruppe, hvis futon modellen har dem. Noen futon modeller har ikke stabilisere Ben her, som deres design stabiliserer dem på andre måter.

Tips og advarsler

  • For å lukke din futon tilbake opp og gå tilbake til sofaen som sittegruppe, bare plukke opp nederst og skyv den opp igjen, som du gjorde for å åpne den. Du vil høre det låses på plass igjen. Når du gjør, trykk sittegruppe ned i posisjon og se tilbake området Vipp opp å danne en sofa.