Hvordan åpne en DeWalt Miter så DW705

March 15

En DeWalt DW705 gjæring så er et bestemt merke og modell av gjæring så det er i stand til å kutte rett kutt, vinklet kutt og sammensatte kutt. Så har noen avdelinger som kan åpnes og lukkes, som sikkerhetsdeksler, blast gate og støv samler. Alle disse enhetene må være åpen før så fungerer riktig. Åpne disse delene er ikke vanskelig, og enkelte selv åpner på egen like før så er aktivert og skjæring begynner. Bruk riktig når du bruker en så for å unngå skader.

Instruksjoner

•Plasser så på en solid arbeid overflaten. Kontroller at så ikke kan flytte på sin egen. Angi ønsket cutting vinkel på så med spisst omfanget. Så er koblet til en egnet stikkontakt

•Passer tre i kutte sporet. Passe tre mot gjerdet og vice å holde treet på plass. Tvinn tabellen låsen på plass for å sikre tre ytterligere. Aldri holde treet på plass med hendene eller kroppen din.

•Lavere knivbladene. Sikkerhetsdeksler ville automatisk åpen idet det nærmer seg snittflaten. Åpne blast porten ligger på siden av maskinen nær knivbladene. Åpne støvsamler ligger nær bunnen av maskinen.

•Skjære tre sakte.

•Åpne støvsamler å fjerne støv fra maskinen mellom kutte arbeidsplasser. Kontroller at det er ingen sagmugg rundt kutte overflaten når. Bruk en myk bust pensel til å børste bort sagflisa.