Hvordan åpne en belastning på en Inground basseng

May 31

Hvordan åpne en belastning på en Inground basseng

De fleste i bakken basseng dreneringssystemer har minst to avløp. Dette skyldes Virginia Graeme Baker Safety Act. Dette betyr du har minst to tilgangspunkter åpne avløp for inspeksjon. De fleste viktigste avløp har anti-vortex dekker over dem å beskytte svømmere fra å bli fanget i avløpet. Du må fjerne anti-vortex dekselet til avløpet. Med dekselet fjernet, kan du se i avløpet.

Instruksjoner

•Start av pumper i bassenget. Hvis du vil kreve en omfattende titt på dreneringssystemet og bassenget duken er fliser, kan du tappe bassenget for å gi enklere tilgang. Hvis bassenget duken vinyl, ta forhåndsregler før drenering bassenget vinyl Pool liners krympe når de tørker ut og kan knekke.

•Locate avløpet og inspisere overflaten av anti-vortex lokket. Hvis du finner skruene går inn i toppen av forsiden, må en skrutrekker til å fjerne dekselet. Hvis dekselet ikke har skruer, trenger du ikke verktøy for å fjerne dekselet.

•Fjern skruene ved å vri dem mot klokken med en skrutrekker og trekk dekselet åpne avløpet. Hvis du har ingen skruer, grip dekselet med begge hender og dreie dekselet mot klokken til opplyst tråder i avløpet.

Tips og advarsler

  • Hvis du må tømme et basseng med en vinyl liner, gjøre den natten hvor solen ikke tørke ut duken og krympe. Også har en annen person holde duken våt med en bøtte med vann og en svamp. Det er svært viktig å holde deg liner fra sprengning.