Hvordan åpne en 24-fots runde Aboveground basseng

October 19

Åpner bassenget etter en lang, er kald vintersesongen en spennende tid for de fleste bassenget eiere. I stedet for å ansette en pool profesjonell åpne bassenget for deg, kan du spare penger ved å gjøre det selv. Flere trinn i behandlingen å forberede bassenget og rense det tid for varme-været sesongen. Mengden av du bruker, avhenger av hvor mange galle i bassenget.

Instruksjoner

•Ta av bassenget, slange av noe skitt og sett den til side til tørk i solen. Brett dekselet opp og lagre det bort før det er på tide å lukke bassenget. Fjern noen winterizing kits fra vannflaten.

•Koble filteret å svømme basseng, pumpen å skimmer og til å returnere jet via den korte bassenget slange. Skru slangen tilkoblinger med slangeklemmer å hindre lekkasjer. Fjern skimmer overbygg og returnere jet plugg. Lagre disse varer til bassenget må lukkes igjen.

•Bruk din skimmer net for å rengjøre toppen av bassenget, fjerne alle små insekter og skitt. Koble filtersystem og starte den opp. Tillate at filteret skal kjøre kontinuerlig mens du justerer vannkjemi. Legge til £ 1 av kiselgur gjennom beholderen hvis du opererer filtere kiselgur.

•Koble bassenget vakuum og rengjøre bunnen av bassenget. Backwash om nødvendig som indikert på din trykkmåler. Ta note av trykket på måleren når du starter filteret. Backwash Hvis trykket overstiger normal lesing av 8 til 10 pund pr. kvadrat tomme (psi).

•Test vann med teststrimler eller vann testing kit. Balanse alkalitet nivåene først. Normal opplesninger ligger mellom 80 og 120 ppm. Legge til en alkalitet increaser kjemiske med en hastighet på 1 pund per hver 10.000 gallons av vann å heve alkaliteten 10 ppm. Kjør filteret i åtte timer.

•Test pH-verdier av bassenget, med en testing bånd eller kit. Justere pH som angitt i testing kit. Normale nivåer er 7.2 til 7,6. Legge til pH økning eller pH nedgang kjemikalier for å justere pH-verdier. Legge til beløpet som er angitt på kjemiske etiketten, beløpene kan variere fra produsent. I de fleste tilfeller vil pH bli stabilisert når alkaliteten er balansert.

•Legg sjokk behandling til vannet i svømmebassenget i detaljert eller flytende form. Se sjokk produktet for riktig håndtering og dosering mengde. Dette kan variere avhengig av sjokk styrke og type (detaljert eller flytende). Kjøre filteret i 24 timer og retest vannet. Bassenget vil være klar til å gå på dette punktet. Begynne å legge til klor sakte til bassenget nødvendig etter testing kit eller strimler.