Hvordan ankomme sugekopper til Stick Glass

March 20

Gjennom kraften i et vakuum segl holder sugekopper beleilig elementer som dekorasjoner, glass og andre glatte overflater. For at en sugekopp til å fungere og ikke miste sugekraft, må du forberede glasset og sugekoppen riktig før du prøver å holde cup på glasset. Dette er ikke vanskelig å gjøre, og vil holde koppene fast bestemt for en lengre tid.

Instruksjoner

•Spray glasset med rengjøringsmiddel, og tørk den ren med en myk klut. Sugekopper vil ikke holde seg godt til en skitten overflate

•Rinse sugekraft kopper med varmt vann og legge litt såpe hvis de er skitne. Hvis du bruker såpe, skyll av igjen og deretter tørkes med en klut. Akkurat som om glasset er skitne, skitne sugekopper vil ikke holde seg også.

•Dampen fingertuppen med vann og lett fukte av sugekoppen. Fukte bidrar til å skape en strammere segl. Trykk sugekoppen fast til glasset og hold den i noen sekunder og slipp deretter forsiktig presset. Sugekoppen bør holde fast til glasset, gi det et meget mild trekk å sørge. Hvis det lysbilder hele eller løsner, kan du ha fått rim for fuktig. Tørk den og prøv på nytt.

Tips og advarsler

  • Sjekk sugekopper innimellom for å sikre de er fortsatt stikker. Endringer i temperatur og fuktighet kan gradvis gjøre kopper miste sugekraft, spesielt hvis koppene er plassert på et vindu eller et akvarium. Forkaste og erstatte slitte eller rippet sugekopper som dette ikke vil holde effektivt.