Hvordan alder behandlet tre

December 29

Selv om folk bruker vanligvis behandlet tre for å unngå forvitring, må du Vær et stykke behandlet tre slik at det ikke er åpenbart reparere eller reparasjon. Hvis du må erstatte en bord på et dekk, for eksempel, kanskje du ønsker å alder at styret til en sølvfargede grå slik at det samsvarer med resten av tre som har vært ute i årevis. Dette kan gjøres ved hjelp av en kombinasjon av flekker.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes behandlet tre. Dette vil fjerne alle sagflis, støv eller skitt på veden. Bruk skrubbe børste, varmt vann, og to dråper vaskemiddel. Kontroller at treet er tørr før du begynner å behandle den.

•Thin Akryl maling. Hell halvparten av maling i en annen bøtte, deretter legge maling tynnere i små mengder - halv kopp om gangen, under omrøring. Stoppe thinning når væske er teksturen kremfløte.

•Paint tre. Dette vil gi en primer for neste trinn og kvitte seg med noen grønne eller friske fargetoner som behandlet tre har uten å ødelegge de beskyttende elementene av behandlingen. La malingen tørke helt før du går videre. Vanligvis bør du bare ett strøk av Akryl maling; Dette lar deg opprettholde naturlige korn, men mister behandlet utseendet.

•Mix din tusj og isopropylalkohol. Begynn med 3 kopper isopropylalkohol. Legg ikke mer enn 1 ss tusj samtidig og rør det grundig. Teste fargen på maling blandingen ved hjelp av en pensel til å plassere en dråpe av væske på tørkepapir. Når det er grå, alderen fargen du vil bruke, slutte å legge til blekk.

•Stain treet med grå alkohol blanding. Akryl maling må være helt tørt før du starter flekker. Påfør et tynt lag med flekken med pensel eller klut, så la frakken tørr. Dette kan ta opptil 30 minutter. Fortsette å bruke strøk av flekken til du oppnå værbitt utseende du ønsker.

Tips og advarsler

  • Skrubbing tre med sandpapir vil hjelpe gjøre tre ser enda mer værbitt og alderen.