Hvordan alarmsystemer sammen med en garasjeport

January 23

Hvordan alarmsystemer sammen med en garasjeport

Identifikasjon

I dagens verden, innbruddsalarm systemer er raskt bli en nødvendighet for å holde våre hjem og eiendeler sikre. Dører og Vinduer er åpenbare poeng for oppføring i noen skap. Som garasjeporter er ofte største dørene til huset, er sikre dem et viktig skritt mot hjem sikkerhet. Alarmsystem for denne døren er lik den som brukes for andre portrom dører i hele hjemmet. Som med de fleste alarm set-up, ligger den elektriske kretsen i hjertet av systemet. Kretsen selv er koblet til en alarm og en kontroll. Mange kommer også med en fob-nøkkelring enhet for fjernkontroll. Kretsen jobb er å håndtere strømmen av elektrisitet basert på aktivitetstypen finner sted. Som forsiktighetsregel, er en ekstra strømkilde koblet til kontroll for å hindre potensielle tyver i å deaktivere alarmen.

Funksjonen

En alarm system krets består av en magnetisk sensor, en bryter, en magnet, en stafett og en ekstra strømkilde. Det kan settes opp som en åpen eller lukket system. Et lukket system ville bare gir en alarm når den elektriske strømmen er avbrutt, mens et åpent system ville høres når kretsen er fullført eller uavbrutt. I åpne systemer, alle en innbruddstyv måtte gjøre for å deaktivere den kuttes strømkilde. Derfor er lukket krets systemer det beste valget. Alarm krets er en magnetisk enhet består av to gjensidig avhengige kretser - en er koblet til en elektromagnet og den andre er koblet til en lever eller svitsjen. I en lukket krets, strøm flyter fra én krets til den andre når døren er lukket. Når denne flyten er brutt, går alarmen. For en garasjeport, ville denne enheten monteres rett sammen med dørkarmen.

Installasjon

Siden åpning og lukking av garasjeporten bestemmer når strøm går gjennom alarmsystemet, er magnet del av kretsen montert på siden av døren som glir mot rammen. Bryteren er deretter plassert på dørkarmen slik magnet og bytte berører når døren er lukket. Brytere kan være utenpåliggende eller innfelt montert, hvor det sitter inne i selve rammen. Enheten er så knyttet til en kontroll for enhet som har sin egen strømkilde. Vanligvis inkluderer en kontrollboks et tastatur der sikkerhetskoden kan angis ved en falsk alarm. Dyrere systemer har lagt til funksjoner som bevegelsessensorer og trådløs fjernkontroll tilgang.