Hvordan å vokse vinstokker på kolonner

October 30

En godt trent vinranke kan gi en vakker cover i et verft og gi en hjem klassiske appell. Hvis du har kolonner dekorere ditt hjem eksteriør, friske dem med nøye trent vinrankene. Lett-å-omsorg-for vinstokker egnet for kolonner inkluderer Hoya carnosa og Abrus precatorius. Riktig plante vinrankene og deretter mold deres vekst opp kolonnene i en grasiøs blomstre.

Instruksjoner

•Aerate jord 5 til 6 inches dypt av for kolonnen du vil vokse vinstokker. Bruk en høygaffel snu jord raskt og enkelt.

•Legg lik deler gjødsel, kompost og torv mose til jord og innlemme med høygaffel. Gjødsel og kompost fremme vinrankene mens torv moss sikrer skikkelig drenering av jord.

•Plant vinrankene 6 til 8 inches dypt i jorden linjeavstand om åtte inches fra bunnen av kolonnen. Plasser personlige planter minst én fot fra hverandre. Hvis du er transplanting vinstokker, grave hull dypt nok til å dekke røttene, men ikke så dypt som dekker bladene.

•Et vinrankene umiddelbart til jord er fuktig.

•Overvåk veksten av vinrankene. Når vinstokkene er lenge nok, kan du knytte dem til bunnen av kolonnen med et stykke av hyssing. Dette holder seg på plass og starter trening dem til å vokse opp kolonnen. Fjern hyssing når vintreet har tatt tak. Du kan bruke hyssing i hele den voksende prosessen for å direkte vintreet som du ønsker rundt kolonnen.