Hvordan å vokse vannmeloner ved å henge dem

October 7

Hvordan å vokse vannmeloner ved å henge dem

En praktisk måte å frigjøre plass i hagen din når økende vannmeloner å vokse vinstokker langs en espalier og henge modning meloner suspendert i luften. I motsetning til økende meloner på bakken, vokser vertikalt betyr må du gir støtte for både vintreet og vekten av meloner, som kan nå opp 25 pounds avhengig av variasjon. Etter litt forberedelse, kan du vokse vannmeloner ved henger dem og gjøre plass i hagen din for andre frukt eller grønnsaker.

Instruksjoner

•Løsne jord i hagen din seng med en spade til 10 inches dyp. Bryte fra hverandre klumper som du avdekke dem å gjøre jord så lun og løs som mulig. Dra en rett linje gjennom jorden med en hakke som er 8 fot lang.

•Sett en U-kanals eierandel i hver ende av linjen i jord og i midten, med en gummihammer sette innsatsen sikkert. Hold storfe panelet til innsatsen og bruker zip bånd hver 2 fot ned lengden på innsatsen for å sikre panelet.

•Spread 3-4 inches dyp av kompost over jorden like foran panelet. Bruk hakke å blandes jord og kompost og trekke opp jord i tre hills plassert foran hver innsats ca 2 fot bred og 3 inches dyp.

•Plant til åsene frø eller stiklinger. Hvis bruker frø, avstand plante fem frø 1 tomme dyp fra hverandre. Hvis bruker frøplanter, plante to på toppen av hver bakke angi 3 til 4 tommer fra hverandre.

•Et jord godt å holde det konsekvent fuktig for de første tre til fire uker. Tog vinstokkene vokser vertikalt opp kyr panelet ved å knytte vintreet til panelet med anlegget bånd hver fot eller så.

•Look for frukt å begynne å danne langs anlegget i 45 til 60 dager etter planting. Velg to til tre de sterkeste ser meloner å støtte på vintreet og klippet andre av vintreet med hage pruners.

•Midtstill et rektangel av stoff under hver sunn melon og utarbeide materiale rundt melon som en hengekøye. Koble to av hjørnene sammen rundt en vannrett rung av panelet på hver side av vannmelon med en knute å tåle vekten av melon og holde den fra å dra på vintreet.

•Weed jorden rundt hver plante og vann ukentlig hvis området ikke mottar regelmessig regn. Når fruktene når eldre størrelse, klipp dem fra vintreet. Fjern vinstokker og stoff hengekøyer etter alle vannmeloner har vært høstet.

Tips og advarsler

  • Vannmeloner kan dyrkes på en balkong eller dekk på samme måte hvis du bruker en stor nok pot, ca 5 gallon størrelse, og et solid nok espalier vekten av de voksende vannmeloner.