Hvordan å vokse vannmelon Coleus

April 27

Coleus er en grønn plante som gartnere som en aksent både plantasjeeiere og bakken. Vannmelon coleus, som har det vitenskapelige navnet "Solenostemon scutellarioides", får sitt navn fra fargen på bladene, som har rosa i midten og en lys grønn rundt omkretsen. Gartnere kan vokse vannmelon coleus som en flerårig i United States Department of Agriculture soner 10 og varmere. I andre soner er anlegget en årlig som dør tilbake i frost.

Instruksjoner

•Locate en skyggefull eller delvis solfylte planting område som har konsekvent fuktig jord å plante din vannmelon coleus.

•Dig et hull som er det samme dybde og bredde som potten som vannmelon coleus. Snu potten opp ned og skyv rot ballen ut. Sett inn coleus røtter i hullet og sikre at toppen av rot ballen er flush med overflaten. Tilbake-fyll planting hullet helt med jord.

•Plant ekstra vannmelon coleus, hvis ønskelig, avstand dem minst 12 til 18 inches hverandre.

•Et jord under din vannmelon coleus så ofte som nødvendig for å få toppen av den stadig fuktig, men ikke våt. Toppen av jorden skal alltid føle seg som en fuktig kjøkkenet svamp.

•Les blanding instruksjoner på en flaske av vannløselige plante gjødsel deretter legge foreslåtte beløpet til en stor mugge. Fyll pitcher med dobbelt så mye vann instruert på flasken. Bruke gjødsel til jord en gang per måned fra spring gjennom fall eller annenhver uke for coleus i containere.

•Pinch tips av hver stamme tilbake ved ca 1/2-inch hver måned til to måneder å oppmuntre nye stammer i stedet for vertikale veksten. Denne teknikken gir et bushier anlegg med flere blader.

•Se for utvikling av sentrale blomster stilker, som vanligvis inneholder lys lilla blomster. Klippe dem tilbake til midten av anlegget med hånden pruners så snart de dukker. Dette forlenger livet til coleus produserer mer løvverk.