Hvordan å vokse tørke-Tolerant flerårige blomster for Nord-Texas

January 13

Hvordan å vokse tørke-Tolerant flerårige blomster for Nord-Texas

Nord-Texas representerer USDA anlegget hardførhet soner 6a til 7a. Flerårige blomster i dette området har en gjennomsnittlig årlig Minimumstemperatur minus 5 grader til 0 grader Fahrenheit. Vokst i en rekke former, størrelser og bloom farger, er mange stauder tolerant av tørke. De lage en levende eksplosjon av farger med sine blomster og planter i områder der noen blomster kan ikke overleve og er ideelle for områder med vann restriksjoner.

Instruksjoner

•Research flerårig blomsten er ideelle voksende miljø, inkludert lys krav, for å finne riktig plass i hagen. Observere landskapet for å bestemme mengden av sollys plass mottar, som mange tørke-tolerant stauder trenger fire til seks timer med sollys per dag.

•Bevegelsessensoren flerårige blomster som vokser i det lokale klimaet å sikre en vellykket planting. Sjekk med hage sentre eller county forlengelse tjenester for innfødte planter som trives i miljøet.

•Dig hull med en spade stort nok til hver plante. Legge til en 2 - til 3-tommers lag med organiske kompost som kua gjødsel til jord før planting. Arbeide organisk materiale i jord med en spade eller gloved hånd å øke jordens evne til å holde vann og mate anlegget.

•Fjern staude planter fra deres beholdere og riste hver plante for å fjerne overflødig jord. Plasser stauder i sine pre gravde hull og sørg for å fordele dem etter deres maksimal bredde. Avstand 10 inches hverandre er vanligvis tilstrekkelig.

•Fyll gapet med gjenværende jord og organisk blanding. Trykk ned for å sikre hver plante er sikkert i sin hullet.

•Et staude blomster til plantene har blitt etablert eller minst én til to uker, spesielt i varme sommeren klima. La jorda tørke før vanning igjen, tørke-tolerant planter overleve og selv trives på mindre vann.

•Lay en 3-tommers lag mulch rundt flerårige planter for å holde den jord kjølige, minimere fordampning og blokkere ugress.