Hvordan å vokse tomater på rød plast

September 26

Hvordan å vokse tomater på rød plast

Tomater er en favoriserte avling av hjem gartnere, som står overfor utfordringen hver våren og forsommeren å se hvor raskt deres planter kan produsere den første friske frukten av sesongen. En av de tøffeste hindringene å overvinne er temperaturen på jorden. Tomater som jord som er 70 grader Fahrenheit eller varmere. På forsommeren finnes det kalde netter og kalde dager, bremse veksten av anlegget. Legge til rød plast gressmalingsklaffen hjelper varm jord på dagtid og beholde varmen gjennom natten.

Instruksjoner

•Lay ned deler av rød plast sheeting mulch på forsommeren, like før planting tomatplanter. Bruke vekter som steiner hold nede endene og dekke kantene med Haven jord og tilleggsvekter å holde vinden fra løfting plast.

•Slice hull i plasten med skarpe verktøyet kniv i stedene der du vil plante tomater frøplanter, forlater minst 4 fot mellom planter. Skjære gjennom plast med to 6-tommers kutt krysser hverandre, danner en "X".

•Trekk litt jord fra kutt delen og sett en tomatplante røtter i plass, løfte rød plast gressmalingsklaffen litt. Dekke røttene og fast jord lett med hendene.

•Et tomat planter umiddelbart etter planting for å avgjøre jorden rundt røttene. For resten av vekstsesongen vann du dem bare som nødvendig for å holde jorda litt fuktig.

Tips og advarsler

  • I en undersøkelse utført av Texas landbruket forskning og Extension Center i Lubbock, Texas, i 2004 ("The effekter av plast gressmalingsklaffen typen og Caging på tomat kraft og avkastning), ble det funnet på slutten av rettssaken at tomat planter reist utenfor bakken i bur produsert bedre avkastning enn heve tomater på plast gressmalingsklaffen sheeting. Av plast gressmalingsklaffen sheetings brukte i prøveabonnementet, produsert sølv de beste resultatene, etterfulgt av svart sheeting, med røde plast sheeting de minst gunstig resultater. De plast sheetings, uansett farge, alle gitt bedre resultater enn vokser tomater på barmark.