Hvordan å vokse tomater innendørs

September 27

Hvordan å vokse tomater innendørs

Det er veldig lett å vokse tomater innendørs, så lenge du har et vindu med en sørlige eksponering, en plante krok og noen enkle potting materialer. Cherrytomater kan produsere opp til en halv bushel av frukt per plante. Bringe innendørs planter kan utvide din lokale vekstsesongen på ubestemt tid. Du trenger ikke å bekymre deg om forurensning, fordi du vet akkurat hvor plantene har vært, hvor de var vokst, og hvordan de ble behandlet. Våren kan planter komposteres for å tjene som drivstoff for neste års hage. Les videre for å lære hvordan å vokse tomater innendørs.

Instruksjoner

•Bruk en stud finder til å gjøre at er det en stud kjører opp til midten av vindusrammen fra taket. Feste en plante krok i stud i taket ca fire inches fra et vindu med en sørlige eksponering. Bruk en vegg anker hvis det er ingen stud i midten av vinduet vekten av anlegget kan forårsake kroken til å løsne hvis det skrus inn i Wallboard AS bare. Veggen ankere utvide etter blir skrudd i vegg eller tak, hindrer at kroken skal løsne lett.

•Linje en selv vanning hengende plante potten med avis. Legg spansk mose eller en kokos kurv liner. Dette vil hjelpe holde anlegget fuktig, gir deg plumper, saftigere tomater. Fyll kurv liner med potting jord.

•Plant to eller tre søte kirsebær 100 tomat planter per 14-tommers diameter pott. Det er svært viktig å bruke mer enn tre frøplanter, som hver plante behov for plass til å vokse og må ikke blir rot bundet. Plant en frøplante på hver side av potten, draping anlegget mellom åpningene av anlegget hengeren som det vokser, slik at det til slutt søl over sidene og henger ned under potten. Dette gir anlegget nok plass til å vokse og angi frukt, og lage en vakker, buskete skjerm.

•På anlegget er inne, vil du måtte pollinate hver blomst hånd så snart det åpner. Utendørs, føre vibrasjonene i vingene av bier og andre insekter tomat blomster å løslate pollen. Bruk en elektrisk barberhøvel med blad fjernet for å vibrere blomster. Noen av pollen utgitt vil falle i høvelen hodet. Bruk en bomullspinne å samle pollen, deretter børste den på åpne tomat blomster. Se ressursene på slutten av denne artikkelen for en full tutorial om hånd pollinering.

•Et planter hver dag eller flere ofte hvis nødvendig. Tørr tomatplanter produsere hard, ridged frukt med lite smaken. Bruk kompost tea på plantene dine minst en gang hver uke, og legge til en tsp. av hvitt sukker din jord en uke før du innhøstingen din tomater. Cherrytomater kan fryses hele etter blitt dyppet i kokende vann i ett minutt. De kan også tørket i ovnen på en cookie ark og oppbevares i kjøleskap i en flaske olivenolje som du har lagt til en kvist rosmarin og et par fedd hvitløk skrelles.

Tips og advarsler

  • Legge til en tsp. av hvitt sukker din jord en uke før du innhøstingen din tomater for mer flavorful frukt.
  • Tomater dyrket innendørs må hånd pollinated eller de vil ikke sette frukt.