Hvordan å vokse tomater innendørs med kunstig lys

October 24

Hvordan å vokse tomater innendørs med kunstig lys

For å ha friske tomater hele året, trenger du å vokse tomater innendørs for deler av året siden tomater trenger 12 til 16 timer sollys og trenger temperaturer mellom 65 og 85 grader Fahrenheit å vokse riktig. I vintermånedene krever selv innendørs voksende minst kunstig lys siden det ikke er nok dagslys timer.

Instruksjoner

•Legg jord til potten. Bruk kvalitet gjødsel som vann løselig.

•Plant tomat plante i jorda. Grave et hull ca 1 til 2 inches i jord og plasser tomatplante i jorden. Legge til wire buret i jorden, med tomatplante i midten. Dette vil tillate tomatplante vokser vertikalt i stedet for vannrett.

•Plasser tomatplante direkte under kunstig lys. Kunstig lys bør være på 12 til 16 timer hver dag i tomat planter å vokse effektivt. Lyset bør ikke stå på hele døgnet, siden tomatplanter trenger litt tid i mørket. Vanligvis hvis du aktivere kunstig lys når du våkner om morgenen og slå den av før sengetid, vil det bli bra. Du kan også bruke en tidtaker for å sikre at tomatplante får nok lys.

•Et tomat plante to ganger i uken. Du må gi det ca 1/2 til 3/4 tommers vann hver gang du vann den.

•Harvest dine tomater. Vanligvis vil det ta mellom 54 og 78 dager fra plante for første tomatene være moden. Høste tomatene så snart de er moden for de beste ernæringsmessige verdi. Fortsatt vann og gi lys til tomatplante, siden du skal kunne få flere avlinger fra én plante.

Tips og advarsler

  • I stedet for en gryte eller planter, kan du bruke en stor container i ditt hjem som en bøtte eller plast badekar. Du må legge til hull i sidene eller bunnen av din beholder.
  • Mindre tomat typer, som kirsebær og plomme, vokser best innendørs siden de gir større avlinger og modnes raskt.