Hvordan å vokse tomater innendørs i en hengende anlegget Holder

February 28

Hvordan å vokse tomater innendørs i en hengende anlegget Holder

Frisk hage tomater er tenkt som en sommer behandle siden de krever full sol og varmt vær å vokse. Flytte plantene inne i vintermånedene gir deg en sjanse til å nyte hjemmelaget tomater selv under de kalde vintermånedene. En hengende kurv av disse grønnsaker plasseres i et solfylt vindu opptar minimalt med plass. Velg liten tomat varianter avlet for beholder vokser, som Pixie, Tom Thumb eller liten yngel.

Instruksjoner

•Fyll en 6-til-10-tommers-diameter hengende kurven planter med potting jord. Bruk en godt drenering potting jord som inneholder torv og vermikulitt eller perlite slik at det ikke komprimere i potten.

•Plant tomat frøplante i potten. Angi anlegget 1 til 2 tommer dypere i hengende kurven enn det vokste på tidligere. Tomater produsere nye røtter langs nedre del av stilken hvis du begrave den.

•Hang potten i en varm, solrik vindu, for eksempel en sørvendte som ikke er skyggelagt av trær eller nærliggende bygninger. Unngå områder utsatt for kulde utkast fra windows eller nærliggende dører.

•Et tomater hver to til fire dager når i den øverste tommen jord føles tørr. Fjern kurven fra hengeren og sette den i en vask når vanning så drenering fuktighet ikke forårsaker et rot. Rehang planter når jorda er ferdig drenering.

•Dissolve 1 unse av 20-20-20 gjødsel i 5 gallon vann. Vanne tomatene med denne løsningen når ukentlig i stedet for rent vann. Lagre overskytende i en lukket og merket beholder.

•Fargeringer anlegget med en fjærkost eller hendene når blomstene åpner. Dette løsner pollen i blomstene slik at de blir befruktet og produsere frukt.

Tips og advarsler

  • Supplement naturlig sollys med fluorescerende vokse lys hvis du ikke har et vindu som inneholder minst seks timer daglig sol.