Hvordan å vokse tomater i ørkenen i California

April 5

Tomater er lyse, frodige planter som trives i de fleste amerikanske hagen om sommeren. Plantene best i varmt solskinn og tempererte voksende soner, og synes perfekt for subtropiske USDA soner 9 til 11 i Sør-California. California ørkenområder, skjønt, kan tilby en utfordring til tomat dyrkere, med temperaturer som er for varmt for tomater, tørre forhold og ekstremt harde vintre. Hvis du ønsker å vokse tomater i ørkenen, er det lurt å dyrke dem i Potter og base tidsplanen på voksende region.

Instruksjoner

•Grow tomater i potter eller bakken avhengig av plasseringen. I høy ørkenen steder som vokser Barstow og Victorville, hvor er somrene lange og varme, men håndterbare, tomater i hagen. I mer dramatisk øde områder som i Mojave, vokse tomater i potter for beskyttelse mot ekstreme temperaturer.

•Plant tomat planter to uker etter de siste frost, som kan oppstå så tidlig som februar 11 i Death Valley til midten av April i Bakersfield eller slutten av mai i biskop. Finne et sted som får solen med noen dappled skyggen i hagen, å beskytte tomater fra brennende hete sommeren.

•Amend jord på planting området med en kombinasjon av halv rask-drenering jord og halv organiske kompost. Denne blandingen vil beholde fuktighet for tomater og holde sine røtter fuktig lenge etter du vanne plantene. Plant utendørs tomater i tidlig morgen, å beskytte dem fra glohet midt på dagen varme i ørkenen, og plante dem på 24 til 36 inches i rader av 4 til 5 fot. Hvis du er plante tomater i potter, fylle 3 til 5 gallon potter med avrenningshull med denne samme jord kombinasjonen og plante en tomatplante per pott.

•Et tomatene med 4 til 5 tommer vann en uke å balansere dem mot de varme, tørre ørkenen forholdene. Vann tomater i morgen eller kveld, å holde dem fra brennende i solen. Overvåke jord fuktigheten, og øke din Pottejorden til annenhver uke hvis tomater er uttørking for fort. Spray planter med vann fra slangen når du vann dem for å opprettholde god luftfuktighet.

•Sett potted tomater innendørs, i områder hvor de får åtte timer med full naturlig eller kunstig lys hver dag, hvis du bor i et øde område som får ekstrem varme i løpet av dagen. Tomater gjør ikke bra i temperaturer over 90 grader Fahrenheit, så de vil tørke og vil.

•Feed tomater en gang i måneden med tomat-spesifikke gjødsel å oppmuntre blomstrende og fruiting. Følg alltid fabrikanten retningene i forhold til beløpet og anvendelse av gjødsel.