Hvordan å vokse tomater i en pose

September 12

Hvordan å vokse tomater i en pose

Her er hvordan å dyrke tomater i en pose organisk og på en miljøvennlig og DIY måte. Når vokser tomater i en pose, kan du vokse tomater uten en hage, enda litt sent i sesongen hvis du begynner med godt etablerte planter. De kan sette opp på plenen utenfor kjøkkendøren, eller noen sted som får minst sju timer sollys.

Instruksjoner

•Få resirkulert poser. Hvis du bor i et område som blir lange, varme somre, recycle to hvite plastposer for hver tomatplante du planlegger å vokse. Hvis du bor der somre ikke lang og varmt, som i Pacific Northwest, får en svart plast søppel pose for hver tomat. Se nøye på den svarte en å sikre at det er kjemisk fri og laget av resirkulert plast. Ikke får en som er bygget i kjemisk "bakterie jagerfly." Velg minst en dagligvarebutikk veske, litt større er fin. Begge disse valgene vil gi du sterk plast med håndtak. Tomater i bakken gjør ofte godt med svart plast å varme sine røtter. Men når det gjelder hvordan vokser tomater i en pose, svart posen selv blir varme generatoren din somrene er glohet, og i så fall kan du bruke hvit poser for å reflektere varmen i stedet for å absorbere den.

•Fyll og forberede posen riktig. Alle lukkede beholderen, også vokse poser, kan tørke ut og kjøre ut av næringsstoffer. Kjøpe en organisk potting jord som sier det inneholder live gunstig mikro-organismer, dolomitt og worm støpegods. Hvis bruker resirkulert dagligvarer poser, først doble dem opp før fylling. Fylle poser 2/3s full. Deretter Legg en kopp kokos (også kalt coco margen) nå tilgjengelig på hage butikker. Dette er ting som absorberer og holder store mengder vann og langsomt slipper det, og så langt som vanning, som er hvordan vokser tomater i en pose uten dem tørke ut så lett. Deretter Legg en kopp granulert tare, også tilgjengelig på hage butikker. Når du vokser tomater i en pose, hjelper dette dem motstå tørke hvis det skulle oppstå og få spormineraler de ellers ville komme i naturen ved å spre sine røtter langt og bredt. Til slutt Legg en kopp alfalfa måltid, en ekstraordinær naturlig vekst stimulerende. Bland godt og sparke noen liten drenering hull i bunnen. Bruk noe tynn som en tannpirker, og hull minst tre inches fra hverandre.

•Velg rett tomater. En alvorlig komponent hvordan vokser tomater i en pose er tomat valg. Tomatene kommer i tre "typer" og du er "determinate." Disse er støtte og buskete. Andre trenger mer støtte, og det er hardt å stikke innsats eller tomat burene dypt nok inn i en vokse pose slik at de fungerer. Hvis ikke bestemte, spørre selskapet frø eller barnehager hvis tomat frø eller starter er determinate sikkert.

•Plant tomat i posen. Først fukte jorda i posen og la det absorberer nok vann til en hyggelig svampete konsistens. Hvis planting frø direkte, plante tre per kolli nær sentrum, til slutt tynner ut alle unntatt den sterkeste. Hvis planting en frøplante, fjerne alt bortsett fra toppen "umbrella" av blader og plante røttene og stammen kuttet ned i jorden. Omgi det med en ring av steiner (hvis plante frø vente før de har spiret og ha deres første ekte blader som kommer etter "baby" forlater du først se når de våren fra jord). Dette er også viktig for hvordan vokser tomater i en pose. Steinene gi litt ekstra støtte for å holde røtter på plass, og de absorberer varme og slipp den natten.

•Hold jorda fuktig. Ikke la det tørke ut, og ikke gjør det våt.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil ha enda mer varme og DIY resirkulert støtte for tomat vokser poser, omgir posen med plast gallon mugger fylt med vann. Dette blir et støttende midlertidig drivhus.
  • Forfatteren fraskriver seg ansvar og tilbyr artikkelen for pedagogiske formål bare. Foreldre er ansvarlig for alle aktiviteter som involverer barn. Forfatterens artikler er registrert i det nasjonale opphavsrett og beskyttet av Copyscape