Hvordan å vokse tomater i en plast fat

December 9

Mens teknisk en frukt er ydmyke tomat en favoritt tillegg til en grønnsakshage. Brukes i salater, sauser, pasta, sandwicher og mer, er tomater svært verdifulle og allsidig i ethvert kjøkken. Allsidig, er de også utsatt for dårlig vær. For å bekjempe dette, kan du gjøre tomatplante mobile ved å sette den i en plast fat ikke direkte i bakken.

Instruksjoner

•Start du tomat frø i små beholdere åtte til ti uker før de siste frost. Fyll en planting flatt med potting jord og grave en rekke hull omtrent én åttende av en tomme dyp. Slippe et frø i hullet og dekket med jord. Plasser leiligheter i solfylte områder og vann regelmessig for å holde jorda mest, men ikke mettet. Fortsette å vokse trygt innenfor til de når en høyde på 8 inches.

•Modify plast fat til å tjene som en voksende beholder. Overdreven jord bruker unødig plass---de fleste tomat planter trenger ikke mer enn 18 inches. Kutt større fat halv bruker en håndsag. Kuttet små hull i bunnen av tønnen med en presisjon barberhøvel å hindre vannet fra å bli fanget som kan kan forårsake root sykdom. Fyll FAT eller FAT halvdeler med potting jord, forlater 1 til 2 inches av plass fra kanten.

•Transplant seedlings i tønnen. Nøye grave rundt tomatplante med fingrene. Erte røttene av jord før du kan trekke anlegget av jord uten rippe eller rive røttene. Grave en grop i fat jord å imøtekomme tomatplante, og plasser anlegget inni. Fyll ut sidene med løs potting jord.

•Maximize beskjære med gjødsel og staking. Tidlig i vekstperioden, før fruiting, gjødsle med høy-nitrogen gjødsel. Bruk høy-fosfor, høy-kalium og lav-nitrogen gjødsel når blomstrende. Stasjon 4 til 6 fot tre stake i tønnen, men vær forsiktig ikke skade røttene. Bruke hagearbeid hyssing for å binde viktigste stilkene løst til innsats hver 2 til 3 inches med hagearbeid hyssing.

•Care for din tomater til harvest. Holde tomat fat i et område med hyppige sollys. Vann er tomatplante dypt, slik at vann kan trenge til røttene. Tillat ikke jord å bli mettet. Tillat for å vokse i to til tre måneder avhengig av variasjon eller til tomater er lubben og hensiktsmessig farget.

Tips og advarsler

  • Sakte øke tiden tomatplante tilbringer utenfor. Starte med et par timer utenfor hver dag og øke før du kan la den ut over natten.
  • Ikke vann anlegget natten i varmt og fuktig vær. Høy fuktighet og plante fuktighet oppfordrer plante sykdom.