Hvordan å vokse tomater i Alaska

September 12

Hvordan å vokse tomater i Alaska

Tomater er varme-været grønnsaker Alaska er et kaldt vær. Tomater foretrekker temperaturer på 75 til 80 grader, mens Alaska temperaturen kan falle til frysing så tidlig som i August. Men gartnere så langt nord som Fairbanks vokser tomater hvert år i Alaska sommer lang, "midnight sun" dager. Mens noen foretrekker sikkerheten veksthus, andre bruker voksende teknikker---som hevet senger, en overflod av kompost og plast dekker---som holder sine fabrikker varm nok lenge nok til at frukten å modnes.

Instruksjoner

•Plant tomat frø innendørs i begynnelsen av April. Bruke kommersielle økende jord og dekke med et telt i plastfolie. Så snart tomat frø spire, ta av i plastfolie. Plasser seedlings under en voksen light 16 timer om dagen. Vann når jorden er tørr. Etter en måned, transplant planter til kartong.

•I tidlig i April, plasser tre plantasjeeiere utenfor i et område som får maksimal solen. Fyll plantasjeeiere med jord. Dekk plantasjeeiere tett med 6 mil plast brytes.

•BEGIN herding av tomatplanter i midten av mai: ta plantene utenfor i 15 minutter den første dagen, og øke deres utendørs eksponering med flere minutter hver dag.

•I tidlig juni, grave dypt, vannrette skyttergravene i planter jord. Fyll skyttergravene halvveis med kompost. Plass frøplante på kompost, med alle sine røtter og del av sin stamme ligger flatt. Fyll remainer av grøften med jord. Drapere plastfolie over med pinner, om nødvendig, å holde den over de unge frøplanter plantasjeeiere.

•Et planter som necessaary med lunkent vann. Innsats etter behov.

•Fjern plast i begynnelsen av juli. Fortsett vanning og Luke som tomater modnes gjennom den første frosten.

Tips og advarsler

  • Velg determinate tomat varianter som vokser i en kort bush skjemaet i stedet for indeterminates. Denne informasjonen bør merkes tydelig på frøet pakken.
  • Spør din lokale hage forsyning butikken hvilke varianter av tomater vokser best i din region.