Hvordan å vokse Thorn epler

June 23

Thorn apple, også kjent som stinkweed og angel-trompet, er en flerårig plante som når opp til 3 fot i høyden og produserer store, hvite, trompet-formet blomster lilla tips. Thorn apple planter får sitt navn fra deres Eple-formet, vanskelige frøkapslene. Men anlegget er ansett som en invasiv ugress i enkelte områder, kan du vokse det som en dekorativ landskapet plante. Thorn apple kan trives i nesten alle klima og jordsmonn tilstand.

Instruksjoner

•Velg en plante nettsted som mottar full sol og har jord som ikke samler stående vann. Trekke opp ugress i området, eller grave dem ut med en hånd spade. Dette gjør i vår, etter den siste frost passerer.

•Scatter thorn Eple frø over planting området. Rake frøene i jorden lett, så de er dekket med mer enn 1/16 tomme jord. Begravelsen vil sette frø inn dormancy, så ikke dekker dem med mye jord.

•Et til jord bosetter. Frøene vil starte spirende umiddelbart. Fortsette vanning området når jord føles tørre.

•Deadhead anlegget i blomstrende sesongen sen sommeren og høsten. Dette innebærer fjerning brukt blomster som de begynner å vil.. Dette vil hindre at anlegget produserer frø, som spres lett og kan gjøre anlegget vanskelig å håndtere i hagen din. Bruk saks til å klippe av eventuelle frøkapslene som de danner.

Tips og advarsler

  • Svelging, er thorn apple anlegget svært giftig for mennesker og dyr.