Hvordan å vokse tett trær & busker uten ugress

July 15

Hvordan å vokse tett trær & busker uten ugress

Trær og busker gir struktur til hagen samt alle hele året rundt. Trær er avgjørende for hagen å oppmuntre dyrelivet, gir skygge og gir ofte frukt. Busker gir viktige aksenter av farge, vakre bakgrunner og de fungerer samt personvern skjermer. Økende tett trær og busker uten ugress kan gjøres enkelt og sluttresultatet blir en hage som er private og bortgjemte.

Instruksjoner

•Dig en kantlinje i området i hagen for plante tett trær og busker. Bruk en spade snu jorda og en hage gaffel å blande en god mengde kompost å sikre jorden er full av næringsstoffer.

•Plant trærne først som disse trenger mer plass enn busker. Kontroller at du plante dem med plass til å vokse, så de ikke bør være for nær en struktur som en bygning eller en vegg. Grave et hull i grensen stort nok for trerøtter tilpasses, plante treet og fylle hullet med jord, klappet den ned helt fast. Det er lurt å plante eviggrønne trær som de vil gi året personvern.

•Dig ytterligere hull der du vil at din busker skal plantes. Noen spesielt tett busker inkluderer camellias, boxwoods, gardenias og rhododendron. Dette bør plasseres mellom trærne. Plasser busker i hullet, fylles ut med jord og klappe ned.

•Et den nylig plantet trær og busker veldig grundig. Du kan selv gi en liten mengde flytende gjødsel å få dem en god start. Fortsette å holde jorda fuktig til trær og busker er opprettet. Hvis nedbør er tung, så trengs ingen vann, men i varme tørre perioder, vann hver dag.

•Strip noen treet bark av noen lokale trær eller kjøpe fra en lokal hage forsyning butikk. Dekk til synlig jord med bark slik at det er en god dekning rundt trær og busker. Barken fungerer som mulch, holder jord temperaturen opphøyet og hindrer sollys fra nå jord og derfor produserer ugress.