Hvordan å vokse Temperatur bambus inne

March 23

Vokser bambus innendørs er en ideell måte å bringe fred naturen i hjemmet eller på arbeidsplassen. Temperert bambus er spesielt egnet for innendørs voksende, siden de kan bedre tilpasse seg kaldere temperaturer. Utenfor inn tempererte bambus en tilstand av dormancy når temperaturen blir kaldere og sollyset reduseres. Når innendørs, disse bambus vil ikke gå helt sovende men vil vesentlig tregere fotosyntesen og redusere deres vannforbruk. Innendørs bambus planter krever relativt lite vedlikehold og er lett å omsorg for.

Instruksjoner

•Plasser din bambus i en stor gryte som tillater minst to inches av avstanden mellom kanten av røttene og kanten av potten. Fylle potten med næringsrike jord, og dermed sikre bambus anlegget. Er det sannsynlig at din bambus kommer allerede plantet i en egnet gryte. Men som din bambus vokser, kan det være nødvendig å overføre anlegget til en større pott; Bruk disse samme retningslinjene hvis repotting din bambus.

•Plasser din bambus på et sted som er utsatt for naturlig sollys. Vann din bambus med en blanding av anlegget mat. blande i nitrogen-rik plante mat en N-P-K 21-5-6 med hver vanning vil hjelpe din bambus trives. Vann din bambus slik at jorda er fuktig, men ikke mettet. Bambus er en slags gress og kan dø hvis overwatered.

•Continue til vann etter behov. La jorden være din guide - det skal være fuktig men aldri altfor våt. Om vinteren, mengden vann nødvendig reduseres og ditt bambus mister bladene. Dette er en naturlig utvikling; bladene vil regrow når dagslys øker.

•Prune din tree nødvendig - vanligvis ikke mer enn én major beskjæring året og mindre justeringer etter behov. Er at din bambus er innendørs, vil du holde den outgrowing sin stue.

Tips og advarsler

  • Plassere en luftfukter i bambus anlegget vil øke luftfuktigheten, som kan nytte din plante helse.